Beoordelingen van Versuithetnoorden Aduard

Recente recensies

5.0
Antje
gisteren

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N. Straatman
gisteren
Reina Hoolsema
24 juli 2021

Jammer dat mijn schnitzel koud was de gebakken aardappelen in de burger waren heerlijk in goed op temperatuur

Slopsema
24 juli 2021

Het was weer prima

Jan Geertsema
24 juli 2021

Snelle en vriendelijke bezorging. Heerlijk gegeten! Super!

Janette
23 juli 2021

Top!

Akkie
23 juli 2021

T was weer heerlijk. Op de afgesproken tijd. Perfect

Yvonne
22 juli 2021

De snitzel was hard en koud en de patat erg hard. Zalm en aardappels waren goed. Bestelling op 18.30 uur maar iets voor 18.15 was het er al

Dan
22 juli 2021
HB personeel
22 juli 2021

We hebben een lekkere lunch gehad! Het eten was lekker (en heet) en de bezorging was dikke klasse!

W. vd Steege
20 juli 2021

Snoekbaars was smakeloos. Had ook tilapia of pangasius kunnen zijn. Spare ribs redelijk, evenals de schnitzel. Jammer was de totale afwezigheid van groenten. Al met al geen aanrader.

Nanninga
19 juli 2021

Precies op tijd bezorgd, nog goed heet, en heeerlijk!! 5 sterren meer dan waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert Hofsteenge
18 juli 2021
Wijchers
18 juli 2021

Precies op tijd bezorgd. Prima maaltijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N.Straatman
18 juli 2021

Zoals vanouds uitstekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerda Boes
18 juli 2021

Heerlijk gegeten! Snel bezorgd op vrijdagavond.

JW
17 juli 2021

Echt lekker, met heel veel kwaliteit bereid. Bezorging was weer verrassend snel!

Anton Stroobach
15 juli 2021

👍🏻👌🏻

K de Haan
14 juli 2021

Laatste keer: Snoekbaars,vies om te zien. Eetlust gelijk weg en het was ook niet lekker ! Nooit weer!!

Marijke
13 juli 2021

Super snel bezorgd. Pizza was lekker, maar niet echt rijkelijk belegd en de ui hard en grof gesneden.

Antje
12 juli 2021

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemiek Hazenberg
11 juli 2021

Dit keer kreeg ik iets anders dan besteld (rundvlees ipv kip) maar was erg lekker. Helaas waren de gebakken aardappeltjes net als de vorige keer, heel erg zout. Dit is zonde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N.Straatman
11 juli 2021
Iddo
10 juli 2021

De saus bij de BBQ burger ontbrak, voor de rest super; snelle bezorging en lekker en vers eten

Antje Pinkster
10 juli 2021

Stoofpotje was wat minder vlees en ook wat meer vet. Verder smaak weer goed.

Michel Hogewerf
10 juli 2021

Was weer heerlijk! Vriendelijke en snelle service. Patat was alleen wat aan de lichte kant dit keer

Nico en Jannie.
9 juli 2021

Het was weer heerlijk.

Robert Hofsteenge
8 juli 2021
Antje
7 juli 2021

Was weer perfect

Petra
6 juli 2021
Tine
4 juli 2021

Snelle bezorging, maar helaas miste er één bestelling en zat er een bestelling van iemand anders bij. Na een telefoontje werd alles snel geregeld en was het heel snel opgelost! Super!

N.Straatman
4 juli 2021
Groen
4 juli 2021

Top!!!

Ria
3 juli 2021

Laat besteld, binnen een half uur stond de bezorger op de stoep, geweldig!! Kwaliteit was wederom top, heerlijk!!

Wietse
3 juli 2021
Aaltje Stol
3 juli 2021

Het was heerlijk en snel bezorgd. Bij de kip in kerriesaus mag iets meer saus.

Rik van den Berg
3 juli 2021

Super snel geleverd en heerlijk om op te eten!

Elly
2 juli 2021

Heerlijk eten.

Jetty
2 juli 2021

Alles is prima, het enige nadeel is dat de porties zo groot zijn.

Tim
2 juli 2021
Bs
2 juli 2021
janneke zewuster
1 juli 2021

De pindasaus bij de gehaktbal was nogal zoet, verder was het eten lekker. We hoefden niet lang op de bestelling te wachten. Het eten werd bezorgd door een vriendelijke jongen.

Ria
29 juni 2021

Het was lekker, maar de kerriesaus mag wat meer pit…

N.Straatman
28 juni 2021
Slopsema
27 juni 2021

Dit was niet , wat wij gewend zijn te krijgen , het leek een beetje alsof het haast werk was , de gebakken ei was niet goed gebakken en heeft de pizzabodem bedroven , helaas deze keer een dikke onvoldoende

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Versuithetnoorden

Beste Slopsema. Hartelijk dank voor uw bericht op versuithetnoorden.nl. Wij vinden uw positieve reactie op de tegemoetkoming voor uw volgende bestelling erg fijn, veel dank!

Van Veelen
27 juni 2021

We bestellen altijd graag bij vers uit het noorden! Alles lekker, vers, veel keuze voor t hele gezin en vooral snel bezorgd! Vandaag met EK wedstrijd ook besteld, kregen er zelfs een heerlijk flesje wijn bij! Elke keer weer genieten van een heerlijke maaltijd in je eigen huis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Buursema
27 juni 2021

Was weer lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kor
27 juni 2021

Zoals gewoonlijk, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Benes-Visser
27 juni 2021
Christel
27 juni 2021

Zoals altijd weer een lekkere maaltijd

Zwaving
27 juni 2021

Het was geweldig! Vers, goes verzorgd én lekker!

Antje
26 juni 2021

Was weer heerlijk

Postema
26 juni 2021
jaap van der Velde
26 juni 2021

voor het eerst besteld, erg tevreden over de site vervolgens de bezorging en ook erg lekker. Helemaal goed, gaan we zeker vaker doen.

Sabrina Rijkers
26 juni 2021

Het was heerlijk!

Mariska
25 juni 2021
Elise
23 juni 2021

De portie patat van het kindermenu is echt enorm, dat zou best wat kleiner mogen en dan misschien ook wat goedkoper. Bezorging was supersnel en alles was nog warm, top

Bert Wolf
22 juni 2021

was weer heerlijk en op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Huisma
21 juni 2021

Versuithetnoorden een paar maanden ontdekt, echt super! Kwaliteit, smaak en fijn contact. Een aanrader voor al je lunch en catering. Tip is de heerlijk sate en de rijk belegde broodjes

Petra
21 juni 2021

Pizza was wel erg lekker, maar zo vet. De doos was doorweekt met vet/olie. Zelfs de bak waar de bestelling in zat was hier vol mee. De bezorger schrok er ook van. Ik weet dat spek en salami vettig zijn, maar dit was echt veel ;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Takelien Zwerwer
20 juni 2021

Er moet altijd iets te verbeteren zijn al zou ik niet zo goed weten wat vandaar de 4 sterren i.p.v. 5 🙈

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Antje
20 juni 2021

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N.Straatman
20 juni 2021

Zoals altijd genoten van het voortreffelijke eten. Helaas ontbraken deze keer echter de heerlijke stoofpeertjes !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tiemen Baar
20 juni 2021

Top bezorger uit Grijpskerk.

M.
19 juni 2021

Heerlijk !!! Super snel bezorgd . Verse producten en grote porties .

Geertsema
19 juni 2021

👍👍👍👍👍

Verrips
19 juni 2021

Voor de laatste 2 keer dat we besteld hebben: We zijn veel beter gewend. Frietjes erg slap/taai, hamburger broodje droog. Geen mentos-jes meer. Niet meer voor herhaling. Terwijl we echt wel fan waren

A.P. Stroobach
18 juni 2021

Zoals altijd vriendelijke bezorging en heerlijk eten! 👍🏻

Jan
18 juni 2021
Sylvia
18 juni 2021

Heerlijk gegeten

Marga
18 juni 2021

Heerlijke spareribs en ook de kip met romige kerriesaus, super en snelle bezorging

Sjon Visscher
17 juni 2021

Voor het eerst de pizza's besteld en is zeer in de smaak gevallen je kan zien dat het een eigen gemaakte bodem rijkelijk belegd kortom voor herhaling

Antje
16 juni 2021

Nadat er wat fout was gegaan met de bestelling is het goed opgelost 👍

Anouk
15 juni 2021

Het eten was heerlijk en super snel bezorgt! Zeker een aanrader!!

Antje
13 juni 2021

Was weer uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bert Zuiderveld
13 juni 2021

Gehaktbal en frites waren prima maar de varkenssate was aan de droge en taaie kant

dirk
13 juni 2021

keurig geregeld, lekker eten

Carla Verwoert
12 juni 2021

Het eten was bijna koud

Arie Meijerman
12 juni 2021

Het was keurig op tijd en het eten was uitstekend!

A. Dijkstra
11 juni 2021

Snelle levering. Goede smaak. Goed op temperatuur.

Ali
11 juni 2021

Lekker eten vond stukken saté te groot

Bert Wolf
11 juni 2021

Pizza, stoofpootje en toetje waren heerlijk en zoals gewoonlijk op tijd.

Bert Wolf
11 juni 2021

Weer super op tijd en heerlijk gegeten!

G van Dijk
11 juni 2021

Pindasaus verpakking kapot in bezorgtas

Anton Stroobach
10 juni 2021

Zoals altijd vriendelijke bezorging en heerlijk eten! 👍🏻👌🏻

Stagge
8 juni 2021

Het was lekker en warm genoeg en de porties waren ook genoeg in één woord super

Frans
8 juni 2021

Service en kwaliteit is uitstekend alleen de varkenssathe mocht wel wat kleinere stukken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mosselaar
7 juni 2021
A. Dijkstra
7 juni 2021
Harbert Jongsma
7 juni 2021

Het smaakt altijd goed bij jullie en de bezorging is ook helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lammert Kamstra
7 juni 2021

Heerlijk gegeten! Alles prima voor elkaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E
6 juni 2021
Jan Bruinink
6 juni 2021

Het eten was heerlijk. Het vlees (stoofpotje) heerlijk mals. De aspergesoep vol met aspergestukjes en lekker romig. Het ijs prima. De prijs was ook goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N.Straatman
6 juni 2021
j
6 juni 2021

heerlijk eten en snel bezorgd

Ineke Punte
6 juni 2021

Heerlijke pizza's , niks plakje ham erop....gewoon slordig belegd met royale plakken beenham en anders lekker spul....plus een supergekoelde rosé. Ik hou ervan op een zondagmiddag!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eric
6 juni 2021
A Bolhuis
6 juni 2021
De Vries
5 juni 2021

De soep was lauw.

Reactie van Versuithetnoorden

Jeetje, nou daar balen wij ook van. We zoeken uit hoe dat heeft kunnen gebeuren en laten het u morgen persoonlijk weten :-(

Tiemen Baar
5 juni 2021

Kwaliteit eten door familie zeer goed beoordeeld en bezorgen volgens afgesproken tijd geweldig ga zo door

Hans
5 juni 2021

Zowel het eten als de bezorging prima. Bij deze wens ik Jenze een voorspoedig herstel.

Erik
5 juni 2021

Smaakvol, op tijd bezorgd, varkenshaassate was meer dan genoeg

Julie Sheehan
5 juni 2021
Antje
5 juni 2021

Was weer heerlijk

Fre Oosterhof
4 juni 2021
Hillie Kruise
4 juni 2021

Super service

job huberts
4 juni 2021
Elly
4 juni 2021

Eten was heerlijk. Hoeveelheid mag wel wat minder.

Saskia Steenbergen
3 juni 2021

Weer erg lekker gegeten, snelle en goede service. Een cadeautje voor m’n dochter omdat ze jarig was, top!

Herbi4
3 juni 2021

Heerlijk lekker pasta picante en ook echt picante, eindelijk een restaurant die meedenkt met de vegetariër, chapeau!

Karel Gaasendam
1 juni 2021

Keurig op tijd, netjes verpakt en bovenal heerlijk eten

Dijkslag
30 mei 2021

Snelle en correcte levering. Heerlijk gegeten. Goede prijs- kwaliteitverhouding. Volgende keer hopen we weer op jullie terras te eten! Vr gr.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janet
30 mei 2021

Was heerlijk en snelle levering In een woord toppy

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dea Scholtens
30 mei 2021

Evenals de vorige keer ook nu weer TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N.Straatman
30 mei 2021
Nico en Jannie.
30 mei 2021

Helemaal tevreden.

Antje Pinkster
30 mei 2021

Het stoofpotje was weer overheerlijk en heel volt bezorgd!

Jolanda
30 mei 2021
A. N
30 mei 2021

Al vaker besteld en eigenlijk altijd heerlijk gegeten tot gisteren... saté was echt droog en de patat was bleek en niet goed gebakken. De kinderen hadden een aantal rauwe patatjes in hun bakjes zitten... Jammer..

Antje
29 mei 2021

Eas weer uitstekend

Foppe de Haan
29 mei 2021

It wie geweldig!!

Anton Stroobach
28 mei 2021

Netjes op tijd vriendelijke bezorger en heerlijk eten!

Jan
28 mei 2021
saaksum
28 mei 2021

super snel en zo als áltijd erg lekker

Ate
27 mei 2021

Dit keer afgehaald, ook weer prima geregeld. Bestelling was al klaar en werd warm gehouden in de welbekende box. Stoofpotje is echt een aanrader!

Tineke
27 mei 2021

Was echt perfect, we hebben heerlijk gegeten. Onze complimenten.

Ana
26 mei 2021

We like the quality in general and the fast delivery. However this time, no bread was included with the hamburger, probably it was forgotten. The dish was as well quite different from the picture of the website, no onion rings... Unfortunately a bit more of disappointment than in other orders.

Jan
26 mei 2021
Antje
26 mei 2021

Was weer heerlijk

Julie Sheehan
25 mei 2021

Heel lekker eten, echt top! Service ook super. Tevreden klant :)

Irma
25 mei 2021

Heerlijk gegeten!

Sietse van der Wal
25 mei 2021

Was heerlijk!

Lenie
24 mei 2021

We hebben weer heerlijk gegeten, eten was warm en super lekker, spareribs en stoofpotje

Groenewoud
24 mei 2021

Patat te lang doorgebakken en vlees was niet warm.

Cor
24 mei 2021
Margreet Bol
24 mei 2021

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joke
24 mei 2021

Bestelling was goed op tijd. De kwaliteit van het vleesgerecht was super. De patatjes daarentegen waren niet echt knapperig. Daardoor valt de smaak tegen. Misschien komt dit door het bewaren onderweg? En heel attent een flesje wijn erbij. Chapeau. Bedankt.

Twilhaar
24 mei 2021

Precies op tijd. Heerlijk gegeten! Voor herhaling vatbaar.

Venema
24 mei 2021

Duidelijke website om te bestellen, vlotte service, mail wanneer bezorger onderweg is, eten is warm en lekker. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JH vanderNoord
24 mei 2021
Scholtens
24 mei 2021

Verrukkelijk en snel bezorgd Helemaal TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N.Straatman
23 mei 2021
Hayo's Muziekcafe
23 mei 2021

Prima en snelle bezorging, en het eten was weer voortreffelijk..maar het bakje satésaus was open gegaan en lag door de hele tas heen over bijna alle bakjes...heb het nog aan de bezorger laten zien. Hij zou het doorgeven. Groetjes Hayo en Anja

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Slopsema
23 mei 2021
Antje
23 mei 2021

Was weer perfeft

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam. Pastoor
23 mei 2021
Eddy
23 mei 2021

Salade maaltijd uitstekend, satee van varkenshaas te lang gebakken dus was te droog

Tineke Hesseling
23 mei 2021

Was heerlijk en de bezorging ook goed geregeld. Complimenten.

H
22 mei 2021

Heerlijk eten! Maar wordt vrijwel altijd kwartier of half uur te vroeg bezorgd.

Anton Stroobach
22 mei 2021

Heerlijk eten en correcte bezorging

Ben
22 mei 2021

Super

AC Houwing
22 mei 2021

Redelijke maaltijd maar voor ons niet voor herhaling vatbaar.

Y van den Berg
21 mei 2021

Het was een heerlijke maaltijd en bijzonder snel bezorgd. Gaan we zeker nog een keer doen!

Antje
21 mei 2021

Was weer heerlijk

Anoniem
21 mei 2021

Het was voor mij de eerste keer maar zeker niet de laatste keer top!!!

V.
20 mei 2021

Prima, smaakvol en snel bezorgd

Appie
20 mei 2021

Niets anders gewend, precies optijd!

Aaltje Stol
20 mei 2021

Het was weer heerlijk en supersnel bezorgd.

Brinksma
19 mei 2021

Ze vonden het HEERLIJK

Joan de Vos
17 mei 2021

Op tijd en goed warm en lekker

Corine Stabler
17 mei 2021

Snel bezorgd en weer heerlijk gegeten. Echt een aanrader.

Dick Drenth
17 mei 2021

Geweldige website. Makkelijk te bestellen. Eten kwalitatief erg lekker. Ruime keuze in gerechten en precies op de aangegeven tijd bezorgd. Een aanrader.

Jaap
17 mei 2021

Lekker heet!

Rick
16 mei 2021
N.Straatman
16 mei 2021
Herman
16 mei 2021

Genoten

karin
15 mei 2021

Weer heerlijk gegeten. En zoals altijd even mailtje als het eten onderweg.

Antje
15 mei 2021

Was weer heerlijk

Wendela
15 mei 2021

Prima pizza’s, snel bezorgd en nog goed warm

Iddo
14 mei 2021

Vriendelijke bezorging, SO naar Bergama Eten was heerlijk

Tonnie Wijkstra
14 mei 2021

Alles prima en een vriendelijke bezorging. En wat een heerlijke maaltijden, en alles zo vers .

Bert Wolf
13 mei 2021

Een kwartiertje te laat maar goed warm. Mijn vrouw en ik vonden de pizza heerlijk alleen ik vond de bodem te dik en slap maar super van smaak.

Takelien Zwerwer
13 mei 2021

Alles was dik in orde!👌Complimenten voor de snelle bezorging ✅

Jaap en Rolien Steenbergen
13 mei 2021

was weer heerlijk, bedankt. verbeter punt? geen idee!!

Aldith
13 mei 2021

De maaltijd was meer dan uitstekend. Het vlees van de saté was fantastisch en goed van smaak. Alle bijbehorende onderdelen van de maaltijd waren ook van goede kwaliteit. Zeker voor herhaling vatbaar

Yvonne
12 mei 2021

Super snel en heeeeeerlijkkk!!!

Antje
12 mei 2021

Was weer heerlijk

Henk
11 mei 2021

Tien minuten na de druk op de knop stond de bezorger al voor de deur! Heerlijk gegeten. Eten was lekker warm en goed van kwaliteit!

anneke
10 mei 2021

prima in orde heerlijk gegeten

R Pomstra
10 mei 2021

1 van gerechten voldeed totaal niet aan de verwachting. Maar klacht werd serieus opgepakt en het bedrag werd middels een tegoed bon vergoed. Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A.J.Mellema Smit
10 mei 2021

Zoals altijd heerlijk, alleen was deze keer de friet wat bleek en slap. En werd veel later gebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nico Vredevoogd
10 mei 2021

Mijn vrouw vond de kippendijfilet met pikante saus heerlijk. Mijn schnitzel was matig en de frites waren slap. Bezorging perfect.

Louisa
10 mei 2021

De kippendij in zoet pikante saus was uitstekend van smaak en heel erg mals. Zeker voor herhaling vatbaar. De bezorging was supersnel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A Sap
10 mei 2021
N.Straatman
10 mei 2021
Ina Spanninga
10 mei 2021

Wij hebben weer heerlijk genoten en gesmuld van de warme maaltijd.

Dijkslag
9 mei 2021

Alweer saté besteld. Heerlijk, fijne ruime porties, goed vlees. Keurig en op tijd bezorgd. Nog dank daarvoor. Vr gr.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jonker
9 mei 2021

De kruidenboter was vergeten Op de buitenkant tas stond een fles wijn bijgeleverd /niet gekregen Weinig saté saus voor 3 x varkenshaas Spareribs waren minder smakelijk dan die van 5 mei Toen hadden we ze ook Ik had krieltjes besteld en had deze gebakken verwacht Tip / zet het erbij dat ze alleen gekookt zijn Bestelling was voor 18 uur afgesproken was er om 18.30 Echt jammer We waren over de bestelling van woensdag 5 mei wel zeer tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Familie Haan
9 mei 2021

We hebben heerlijk genoten van het Aduarder stoofpotje. De kinderen hadden lekkere patatjes en snack. Gaan zeker nog eens hier bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harm saaksum
9 mei 2021

weer snel geleverd en was heerlijk en lekker warm. top ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Rossing
9 mei 2021

Toch enigszins teleurstellend. Slappe frites. Schnitzel van supermarkt kwaliteit. De champignonsaus zat omgekeerd en leeggelopen in de verpakking. Wij zien voorlopig even af van nieuwe bestellingen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Antje
9 mei 2021

Was weer uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Trijnette
9 mei 2021

Heerlijk gegeten, sinaasappelbavarois en bananenijs echte aanraders! 😊 Precies op tijd bezorgd!

Sietske
8 mei 2021

Heerlijke pizza en sinasappel-bavarois

Anke
8 mei 2021

Zoals we gewend zijn van jullie: superlekker gegeten en complimenten voor de kok en bezorgers!

Víctor
8 mei 2021
Herman
8 mei 2021

Genoten

Chris Hofman
8 mei 2021

Bezorging was prima, maar dan.....geen broodje bij de smaakloze gyros de tzatziki was alleen maar water, niet gewend van jullie echt heel matig.

Ans
8 mei 2021

Was zeer goed!!!

Geeske
7 mei 2021
vdHeide
7 mei 2021

Was lekker en op tijd bezorgd

Antje
7 mei 2021

Was weer heerlijk

Tjits Poorta
7 mei 2021

Eten heerlijk, bezorging prima

Hans Mets
6 mei 2021

Het was wederom heerlijk en de bezorging is altijd keurig op de afgesproken tijd.

Jonker
6 mei 2021

Het eten was heerlijk Echt goed warm Wij hebben gesmuld

H. Wijkstra
6 mei 2021

PERFECT 👌🏻

Hillie Kruise
6 mei 2021

Helaas maar keus uit 1 soort warme groente Verder maar 1 ding..TOP

Martine
5 mei 2021

Heerlijke stoofpot!

Robin
5 mei 2021

Heerlijke varkenshaassaté gegeten, zeker voor herhaling vatbaar! De bezorging van Ewout was ook super!

X
5 mei 2021
Ilse.Nijdam
4 mei 2021

We hebben heerlijk gegeten..bezorging netjes op tijd..eten goed op temperatuur.. Bedankt voor de fles wijn

Jw Burgler
4 mei 2021

Stoofpotje is heerlijk! Alleen de stoofperen zijn echt niet lekker! Verdienen de naam niet, een totaal andere chemische smaak.

Robert Hofsteenge
4 mei 2021
Bakker
4 mei 2021

Eten was prima alleen voor het geld wat je moet betalen krijg je niet veel helaas jammer

Rimke
4 mei 2021

Pizza funghi bevatte hooguit één champignon en geen buffelmozarella. Helaas geen smakelijke hap Bezorging in thermosbox OK

Werksma
3 mei 2021

Goed op tijd geleverd, was goed verpakt, eten zag er lekker uit en was lekker.👍🏻

Jw
3 mei 2021

Verbeteringen...? Met de pizza win je geen prijzen maar dat hoeft ook niet met zulke geweldige spare ribs! Mijn dochter was blij met de pizza. Al met al dikke prima!!

Esther De Boer
3 mei 2021

Heerlijke gehaktbal! Zo lekker heb ik ze zelf nog nooit gemaakt. De salade ontbrak helaas, terwijl dat er volgens de beschrijving wel bij hoort. Zelf dus nog wat groente gemaakt. Daarom een ster minder, kwaliteit en portie verder zeker goed!

Kelly
3 mei 2021
Anneloes
3 mei 2021

Heerlijk gegeten, snelle bezorging! Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eznej
2 mei 2021

Super, we hebben dit keer randomly allemaal gerechtjes besteld die we nog niet eerder hebben gehad en heerlijk gegeten. Alles goed op smaak en heet :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C.stomo
2 mei 2021

Goed eten, goede temperatuur. Meer dan genoeg per portie. Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N.Straatman
2 mei 2021

Evenals vorige week zondag voortreffelijk !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mw. H. Bijl
2 mei 2021

We hebben heerlijk gegeten en de bestelling( goed op temperatuur) was er zeer snel. Toen de bezorgster zag dat we een feestje te vieren hadden, kregen we ook nog een fles wijn als cadeautje. Zeer gewaardeerd, hartelijk dank.

De vries
2 mei 2021

Het eten was goed,erg goed. Alleen waren ze wat vergeten en dat vind ik voor de prijs die je betaald wel erg slecht.

Jan van Dijk
1 mei 2021

Portie beneden de maat. Geleverd zijn 2 hamburgertjes van 68 gram I. P. V. de geadverteerde 100 Gr.

Reactie van Versuithetnoorden

Beste Jan, Excuses voor de verwarring de 100 gram is het rauw gewicht van de runderburgers die de pan in gaan. Om dit in de toekomst te voorkomen hebben we de omschrijving aangepast

Antje
1 mei 2021

Was weer heerlijk

Tineke
1 mei 2021

Goed!

janneke zewuster
29 april 2021

Heerlijk eten, zeer snelle bezorging!

Bert Wolf
29 april 2021

Heerlijk gegeten en op tijd geleverd. Varkenshaas sate.

van der Veen
29 april 2021

Precies op tijd, ik maakte een fout met de bezorgtijd maar na een telefoontje opgelost.

T Hendriks
28 april 2021

Helaas waren de asperges niet gaar (wel een goede smaak niet bitter)en de bearnaise te waterig. Altijd topkwaliteit maar helaas nu wat minder

G Bekkers
28 april 2021

Lekker gegeten kwam op de afgesproken tijd aan. Goed verpakt maaltijd was nog heet. Bezorger heel vriendelijk.

Smit
28 april 2021

Het was weer genieten, Gerechten heerlijk en ruim voldoende voor ons. website om te bestellen heel overzichtelijk en bezorging op de afgesproken tijd...top.

Joke Buist
28 april 2021

Het eten was op tijd. Ondanks dat we toch een 15 km verderop wonen, was het eten goed heet. En het was heerlijk en méér dan genoeg.

Marleen
28 april 2021

De vorige keren was het eten super goed. Nu was het eten te zout en de wortels heel gezoet. Jammer!

Erwin v.d. Heide
27 april 2021

Goed eten warm en optijd bezorgt.

De Roos
27 april 2021

Samenstelling pizza erg goed Maar de bodem was slap en de pizza lauw. Asperges lekker.

Henk Veldstra
27 april 2021

Miste alleen de surprise voor de kids. 😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.J de Vos
27 april 2021

Bijna half uur te laat, lauw eten en incompleet. Sla later geleverd na telefonische klacht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Versuithetnoorden

Beste mevrouw de Vos. Hartelijk dank voor uw bericht. Wij vinden uw positieve reactie op de tegemoetkoming voor uw volgende bestelling erg prettig, hartelijk dank!

r. burgers
27 april 2021

het was lekker, en veel keus. en de prijs was ook goed. ook keurig bezorgd op de afgesproken tijd.

Westerkamp
27 april 2021
N.Straatman
27 april 2021
Piet
27 april 2021

Top eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin harms
26 april 2021

Echt waar voor je geld en super lekker zeker aanrader

M.Pees
26 april 2021

Heerlijk goed warm eten.

Marjan Veenstra
26 april 2021

Heerlijk gegeten. Helaas waren de krieltjes niet bij de asperges maar er was genoeg friet om dat gemis te compenseren. De maaltijden waren weer erg lekker en warm. Top

Titia siekmans
26 april 2021

Het was heerlijk en ook nog goed warm toen ik thuis kwam

Veninga
26 april 2021
Hofsteenge
26 april 2021
Marga
26 april 2021
Bé Boer
26 april 2021
Willem Pastoor
21 april 2021

Zeer snelle bezorging en heerlijke verse ingrediënten, prima!!

GJ
21 april 2021

Heerlijk gegeten! We hadden vanwege een verjaardag verschillende gerechten besteld, ze waren allemaal heerlijk! Bestelling volgens afspraak. Voor herhaling vatbaar dus, we hopen gauw weer jarig te worden :-)

Familie Berkman
21 april 2021

Lekkere pizza’s!

Klaas
21 april 2021
Antje
21 april 2021

Was weer heerlijk

veldhuizen
21 april 2021

De bezorging en het eten was klasse

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wouter
21 april 2021

Helaas was deze keer niet alles goed met de bestelling. Kinderbox was niet aanwezig met het cadeau en de frikandel was opgesneden, ook zat de appelmoes er niet bij. Dit ben ik niet gewend van jullie, dus ik beschouw het als een incident.

Greetje
20 april 2021

Ik vond de kip niet echt lekker. Zie er graag een pittiger saus bij. De aardappelen en sla waren wel erg goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
20 april 2021

Snel bezorgd en heerlijke gerechten, alle 4 waren super

Aleida
19 april 2021

Heerlijk gegeten. Verbeterpunt, keuze warme groente

Ykema Westerhuis
19 april 2021

Lekkere zalm. salade en lekker krieltjes. Alles goed warm en binnen 30 minuten bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marijke
19 april 2021

ivm corona niet uiteten, maar ineten geweest. Het was erg lekker. Een royale portie gerookte zalm, jammm. Veel asperges en ham, erg lekker. De sate van blije varkens maakte mijn vriend ook blij. Voor herhaling vatbaar!

Ad Koevoets
19 april 2021

Het was weer uitstekend. Goed warm bezorgd en het smaakte heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ina de Bruin
18 april 2021

Zoals we gewend zijn van jullie . Heerlijk en goede bezorging .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wiardi
18 april 2021

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anco Boersma
18 april 2021

We hebben genoten van een heerlijk diner!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N.Straatman
18 april 2021
Ricardo
18 april 2021

Asperges besteld en alles was weer heerlijk. Altijd op tijd bezorgd en eten voortreffelijk. Bestellen hier regelmatig en kan het iedereen aanraden.

Annegret
18 april 2021

Heerlijk gegeten, 4 verschillende maaltijden en allemaal top👌🏻 Zeer snel en netjes ook afgeleverd ✅

Fransen
18 april 2021

We hebben een heerlijke varkenshaas saté gegeten. Super. Goede portie. Goede service. Salade erbij besteld, super dressing erop. Top.

S. van der Heide
18 april 2021

De kip is helaas niet lekker. Dit gerecht ga an wij niet weer bestellen.

Michel Hogewerf
18 april 2021

Super snelle en goede service. & heerlijk eten. Ga zo door!

Antje
18 april 2021

Was weer heerlijk

Haan
17 april 2021

Heerlijke spareribs. PiZa ook goed. Grote porties

Paul van Harskamp
17 april 2021

Zeer aangenaam verrast met ons menu, vis en vlees en salade . Topprestatie , zo vers en heerlijk klaargemaakt .

Diana Bouman
17 april 2021

Heerlijke varkenshaas gegeten!! Voor herhaling vatbaar Supersnelle levering ❤️

Jetty
17 april 2021

Lekker gegeten en de bezorging was op tijd. Super.

Frans
17 april 2021

Heb vaker eten besteld is altijd goed en goede prijsverhouding

Bonnie
17 april 2021
Nathalie
17 april 2021

Het was weer heerlijk