Beoordelingen van Versuithetnoorden Aduard

Recente recensies

5.0
Henk
vandaag

Tien minuten na de druk op de knop stond de bezorger al voor de deur! Heerlijk gegeten. Eten was lekker warm en goed van kwaliteit!

anneke
gisteren

prima in orde heerlijk gegeten

R Pomstra
gisteren

1 van gerechten voldeed totaal niet aan de verwachting. Maar klacht werd serieus opgepakt en het bedrag werd middels een tegoed bon vergoed. Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A.J.Mellema Smit
gisteren

Zoals altijd heerlijk, alleen was deze keer de friet wat bleek en slap. En werd veel later gebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nico Vredevoogd
gisteren

Mijn vrouw vond de kippendijfilet met pikante saus heerlijk. Mijn schnitzel was matig en de frites waren slap. Bezorging perfect.

Louisa
gisteren

De kippendij in zoet pikante saus was uitstekend van smaak en heel erg mals. Zeker voor herhaling vatbaar. De bezorging was supersnel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A Sap
gisteren
N.Straatman
gisteren
Ina Spanninga
gisteren

Wij hebben weer heerlijk genoten en gesmuld van de warme maaltijd.

Dijkslag
9 mei 2021

Alweer saté besteld. Heerlijk, fijne ruime porties, goed vlees. Keurig en op tijd bezorgd. Nog dank daarvoor. Vr gr.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jonker
9 mei 2021

De kruidenboter was vergeten Op de buitenkant tas stond een fles wijn bijgeleverd /niet gekregen Weinig saté saus voor 3 x varkenshaas Spareribs waren minder smakelijk dan die van 5 mei Toen hadden we ze ook Ik had krieltjes besteld en had deze gebakken verwacht Tip / zet het erbij dat ze alleen gekookt zijn Bestelling was voor 18 uur afgesproken was er om 18.30 Echt jammer We waren over de bestelling van woensdag 5 mei wel zeer tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Familie Haan
9 mei 2021

We hebben heerlijk genoten van het Aduarder stoofpotje. De kinderen hadden lekkere patatjes en snack. Gaan zeker nog eens hier bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harm saaksum
9 mei 2021

weer snel geleverd en was heerlijk en lekker warm. top ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Rossing
9 mei 2021

Toch enigszins teleurstellend. Slappe frites. Schnitzel van supermarkt kwaliteit. De champignonsaus zat omgekeerd en leeggelopen in de verpakking. Wij zien voorlopig even af van nieuwe bestellingen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Antje
9 mei 2021

Was weer uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Trijnette
9 mei 2021

Heerlijk gegeten, sinaasappelbavarois en bananenijs echte aanraders! 😊 Precies op tijd bezorgd!

Sietske
8 mei 2021

Heerlijke pizza en sinasappel-bavarois

Anke
8 mei 2021

Zoals we gewend zijn van jullie: superlekker gegeten en complimenten voor de kok en bezorgers!

Víctor
8 mei 2021
Herman
8 mei 2021

Genoten

Chris Hofman
8 mei 2021

Bezorging was prima, maar dan.....geen broodje bij de smaakloze gyros de tzatziki was alleen maar water, niet gewend van jullie echt heel matig.

Ans
8 mei 2021

Was zeer goed!!!

Geeske
7 mei 2021
vdHeide
7 mei 2021

Was lekker en op tijd bezorgd

Antje
7 mei 2021

Was weer heerlijk

Tjits Poorta
7 mei 2021

Eten heerlijk, bezorging prima

Hans Mets
6 mei 2021

Het was wederom heerlijk en de bezorging is altijd keurig op de afgesproken tijd.

Jonker
6 mei 2021

Het eten was heerlijk Echt goed warm Wij hebben gesmuld

H. Wijkstra
6 mei 2021

PERFECT 👌🏻

Hillie Kruise
6 mei 2021

Helaas maar keus uit 1 soort warme groente Verder maar 1 ding..TOP

Martine
5 mei 2021

Heerlijke stoofpot!

Robin
5 mei 2021

Heerlijke varkenshaassaté gegeten, zeker voor herhaling vatbaar! De bezorging van Ewout was ook super!

X
5 mei 2021
Ilse.Nijdam
4 mei 2021

We hebben heerlijk gegeten..bezorging netjes op tijd..eten goed op temperatuur.. Bedankt voor de fles wijn

Jw Burgler
4 mei 2021

Stoofpotje is heerlijk! Alleen de stoofperen zijn echt niet lekker! Verdienen de naam niet, een totaal andere chemische smaak.

Robert Hofsteenge
4 mei 2021
Bakker
4 mei 2021

Eten was prima alleen voor het geld wat je moet betalen krijg je niet veel helaas jammer

Rimke
4 mei 2021

Pizza funghi bevatte hooguit één champignon en geen buffelmozarella. Helaas geen smakelijke hap Bezorging in thermosbox OK

Werksma
3 mei 2021

Goed op tijd geleverd, was goed verpakt, eten zag er lekker uit en was lekker.👍🏻

Jw
3 mei 2021

Verbeteringen...? Met de pizza win je geen prijzen maar dat hoeft ook niet met zulke geweldige spare ribs! Mijn dochter was blij met de pizza. Al met al dikke prima!!

Esther De Boer
3 mei 2021

Heerlijke gehaktbal! Zo lekker heb ik ze zelf nog nooit gemaakt. De salade ontbrak helaas, terwijl dat er volgens de beschrijving wel bij hoort. Zelf dus nog wat groente gemaakt. Daarom een ster minder, kwaliteit en portie verder zeker goed!

Kelly
3 mei 2021
Anneloes
3 mei 2021

Heerlijk gegeten, snelle bezorging! Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eznej
2 mei 2021

Super, we hebben dit keer randomly allemaal gerechtjes besteld die we nog niet eerder hebben gehad en heerlijk gegeten. Alles goed op smaak en heet :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C.stomo
2 mei 2021

Goed eten, goede temperatuur. Meer dan genoeg per portie. Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N.Straatman
2 mei 2021

Evenals vorige week zondag voortreffelijk !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mw. H. Bijl
2 mei 2021

We hebben heerlijk gegeten en de bestelling( goed op temperatuur) was er zeer snel. Toen de bezorgster zag dat we een feestje te vieren hadden, kregen we ook nog een fles wijn als cadeautje. Zeer gewaardeerd, hartelijk dank.

De vries
2 mei 2021

Het eten was goed,erg goed. Alleen waren ze wat vergeten en dat vind ik voor de prijs die je betaald wel erg slecht.

Jan van Dijk
1 mei 2021

Portie beneden de maat. Geleverd zijn 2 hamburgertjes van 68 gram I. P. V. de geadverteerde 100 Gr.

Reactie van Versuithetnoorden

Beste Jan, Excuses voor de verwarring de 100 gram is het rauw gewicht van de runderburgers die de pan in gaan. Om dit in de toekomst te voorkomen hebben we de omschrijving aangepast

Antje
1 mei 2021

Was weer heerlijk

Tineke
1 mei 2021

Goed!

janneke zewuster
29 april 2021

Heerlijk eten, zeer snelle bezorging!

Bert Wolf
29 april 2021

Heerlijk gegeten en op tijd geleverd. Varkenshaas sate.

van der Veen
29 april 2021

Precies op tijd, ik maakte een fout met de bezorgtijd maar na een telefoontje opgelost.

T Hendriks
28 april 2021

Helaas waren de asperges niet gaar (wel een goede smaak niet bitter)en de bearnaise te waterig. Altijd topkwaliteit maar helaas nu wat minder

G Bekkers
28 april 2021

Lekker gegeten kwam op de afgesproken tijd aan. Goed verpakt maaltijd was nog heet. Bezorger heel vriendelijk.

Smit
28 april 2021

Het was weer genieten, Gerechten heerlijk en ruim voldoende voor ons. website om te bestellen heel overzichtelijk en bezorging op de afgesproken tijd...top.

Joke Buist
28 april 2021

Het eten was op tijd. Ondanks dat we toch een 15 km verderop wonen, was het eten goed heet. En het was heerlijk en méér dan genoeg.

Marleen
28 april 2021

De vorige keren was het eten super goed. Nu was het eten te zout en de wortels heel gezoet. Jammer!

Erwin v.d. Heide
27 april 2021

Goed eten warm en optijd bezorgt.

De Roos
27 april 2021

Samenstelling pizza erg goed Maar de bodem was slap en de pizza lauw. Asperges lekker.

Henk Veldstra
27 april 2021

Miste alleen de surprise voor de kids. 😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.J de Vos
27 april 2021

Bijna half uur te laat, lauw eten en incompleet. Sla later geleverd na telefonische klacht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Versuithetnoorden

Beste mevrouw de Vos. Hartelijk dank voor uw bericht. Wij vinden uw positieve reactie op de tegemoetkoming voor uw volgende bestelling erg prettig, hartelijk dank!

r. burgers
27 april 2021

het was lekker, en veel keus. en de prijs was ook goed. ook keurig bezorgd op de afgesproken tijd.

Westerkamp
27 april 2021
N.Straatman
27 april 2021
Piet
27 april 2021

Top eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin harms
26 april 2021

Echt waar voor je geld en super lekker zeker aanrader

M.Pees
26 april 2021

Heerlijk goed warm eten.

Marjan Veenstra
26 april 2021

Heerlijk gegeten. Helaas waren de krieltjes niet bij de asperges maar er was genoeg friet om dat gemis te compenseren. De maaltijden waren weer erg lekker en warm. Top

Titia siekmans
26 april 2021

Het was heerlijk en ook nog goed warm toen ik thuis kwam

Veninga
26 april 2021
Hofsteenge
26 april 2021
Marga
26 april 2021
Bé Boer
26 april 2021
Willem Pastoor
21 april 2021

Zeer snelle bezorging en heerlijke verse ingrediënten, prima!!

GJ
21 april 2021

Heerlijk gegeten! We hadden vanwege een verjaardag verschillende gerechten besteld, ze waren allemaal heerlijk! Bestelling volgens afspraak. Voor herhaling vatbaar dus, we hopen gauw weer jarig te worden :-)

Familie Berkman
21 april 2021

Lekkere pizza’s!

Klaas
21 april 2021
Antje
21 april 2021

Was weer heerlijk

veldhuizen
21 april 2021

De bezorging en het eten was klasse

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wouter
21 april 2021

Helaas was deze keer niet alles goed met de bestelling. Kinderbox was niet aanwezig met het cadeau en de frikandel was opgesneden, ook zat de appelmoes er niet bij. Dit ben ik niet gewend van jullie, dus ik beschouw het als een incident.

Greetje
20 april 2021

Ik vond de kip niet echt lekker. Zie er graag een pittiger saus bij. De aardappelen en sla waren wel erg goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
20 april 2021

Snel bezorgd en heerlijke gerechten, alle 4 waren super

Aleida
19 april 2021

Heerlijk gegeten. Verbeterpunt, keuze warme groente

Ykema Westerhuis
19 april 2021

Lekkere zalm. salade en lekker krieltjes. Alles goed warm en binnen 30 minuten bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marijke
19 april 2021

ivm corona niet uiteten, maar ineten geweest. Het was erg lekker. Een royale portie gerookte zalm, jammm. Veel asperges en ham, erg lekker. De sate van blije varkens maakte mijn vriend ook blij. Voor herhaling vatbaar!

Ad Koevoets
19 april 2021

Het was weer uitstekend. Goed warm bezorgd en het smaakte heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ina de Bruin
18 april 2021

Zoals we gewend zijn van jullie . Heerlijk en goede bezorging .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wiardi
18 april 2021

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anco Boersma
18 april 2021

We hebben genoten van een heerlijk diner!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N.Straatman
18 april 2021
Ricardo
18 april 2021

Asperges besteld en alles was weer heerlijk. Altijd op tijd bezorgd en eten voortreffelijk. Bestellen hier regelmatig en kan het iedereen aanraden.

Annegret
18 april 2021

Heerlijk gegeten, 4 verschillende maaltijden en allemaal top👌🏻 Zeer snel en netjes ook afgeleverd ✅

Fransen
18 april 2021

We hebben een heerlijke varkenshaas saté gegeten. Super. Goede portie. Goede service. Salade erbij besteld, super dressing erop. Top.

S. van der Heide
18 april 2021

De kip is helaas niet lekker. Dit gerecht ga an wij niet weer bestellen.

Michel Hogewerf
18 april 2021

Super snelle en goede service. & heerlijk eten. Ga zo door!

Antje
18 april 2021

Was weer heerlijk

Haan
17 april 2021

Heerlijke spareribs. PiZa ook goed. Grote porties

Paul van Harskamp
17 april 2021

Zeer aangenaam verrast met ons menu, vis en vlees en salade . Topprestatie , zo vers en heerlijk klaargemaakt .

Diana Bouman
17 april 2021

Heerlijke varkenshaas gegeten!! Voor herhaling vatbaar Supersnelle levering ❤️

Jetty
17 april 2021

Lekker gegeten en de bezorging was op tijd. Super.

Frans
17 april 2021

Heb vaker eten besteld is altijd goed en goede prijsverhouding

Bonnie
17 april 2021
Nathalie
17 april 2021

Het was weer heerlijk

Hessel
17 april 2021

De burgers waren reuze, heerlijk gegeten en zeker voor herhaling vatbaar

Wieringa
17 april 2021

Heerlijk en snelle bezorging

Wilma
17 april 2021

Het eten was heerlijk zo als we gewend zijn. Alleen was deze keer het vlees niet echt warm meer

Kimberleu
17 april 2021

Bezorging gaat snel en vriendelijk. Nu voor de vierde keer besteld, elke keer is de bestelling niet compleet. Verder is de smaak wel goed.

Jelly
16 april 2021

Wauw! Top service, binnen 20 min bezorgd. Patat was wel wat slof... Iets te kort gebakken. Verder top!!

Antje
16 april 2021

Was weer goed

Harm
16 april 2021

weer erg lekker. en snel bezorgt top ga zo door

Albert
15 april 2021

Super snelle en vriendelijke bezorging. De vega spaghetti was super lekker met lekker veel champignons. Wel 2 opmerkingen: - ik zou vermelden dat er champignons inzitten. Voor mij was het een heel aangename verrassing, maar er zijn ook mensen die daar niet vrolijk van worden. - De pasta was ook lekker geweest zinder kaas. Die zou aangeboden kunnen worden als vegan alternatief.

Annefleur
15 april 2021

Wederom genoten. Heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Antje
14 april 2021

Was weer heerlijk

Harm
14 april 2021

zo als áltijd heerlijk eten en bezorgen gaat snel en netjes ga zo door. saaksum

Roland
13 april 2021
Gea
13 april 2021

Heerlijk en netjes op tijd

Marc Kortenhoeven (Abalco)
12 april 2021

Ondanks de corona maatregelen toch heerlijk gegeten in m'n hotelkamer. Hopen dat het restaurant weer snel open mag gaan.. 👍

Visser
12 april 2021

Fantastisch gegeten, Ga zo dor wij zijn helemaal idolaat van jullie service. Zo snel en lekker heet!

Wiardi
12 april 2021

De schnitzel was als beton. Zijn we niet gewend van jullie. Hij was echt niet te eten. De saté was heerlijk.

Ria
12 april 2021

Enige minpuntje was dat de kruidenboter ontbrak bij het heerlijke pizzabrood.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Enno
12 april 2021

Super goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
11 april 2021

Zoals altijd, weer perfect !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gv
11 april 2021

Het was snel bezorgd en heerlijk!

N.Straatman
11 april 2021
Antje
11 april 2021

Was weer heerlijk

Joost
10 april 2021
Robert
10 april 2021
Jenny
9 april 2021

Prima geregeld, Was erg lekker. Hopelijk snel weer in restaurant eten

Marjolein
8 april 2021

Het was heerlijk, ook de frietjes waren vernieuwd! Super lekker😋

Rachelle
7 april 2021

Bij de saté was geen kroepoek en atjar geleverd. Bij het kindermenu zat voor de tweede keer geen surprise. De patatjes waren niet lang genoeg gebakken en slap. De bezorging was wel stipt op tijd en vriendelijk.

Reactie van Versuithetnoorden

Hallo Rachelle, Jammer dat het mis is gegaan met de suprise en de patat. De suprise gaan we zeker oplossen!

Peter
7 april 2021

Heerlijk gegeten! Was optijd en vriendelijke bezorgster. Gaan gauw weer bestellen!

Roelof van der Heide
7 april 2021

Het eten was heerlijk, maar we vonden het wel wat karig dat er geen sausje (met champignonnetjes) bij de schnitzel zat. De prijzen zijn ook fors geworden trouwens :-(

Eznej
6 april 2021

Heerlijk gegeten

Annefleur vd kuip
6 april 2021

Heerlijk gegeten. Eten was van hele goede kwaliteit, werd (zelfs met pasen) super snel geleverd en was goed warm. Zeer verzorgde bezorgster maakte de ervaring helemaal af. Wij bestellen gauw weer!

Tonnis
5 april 2021

Goed en betaalbaar eten!

Hammenga
5 april 2021

Schnitzels waren niet warm. Saté viel wat tegen qua hoeveelheid. Zeer snelle bezorging en alles netjes verpakt. Lekker gegeten.

Groenhof
5 april 2021
Jolanda Twilhaar
5 april 2021

Heerlijk gegeten. Van alles wat we hebben besteld, was alles ruim voldoende. De visite was vol lof over het eten. Voor herhaling vatbaar dus.

N.Straatman
5 april 2021

Heerlijk !!!

Willeke
5 april 2021

De zalm zwom in de saus. Tip: saus apart leveren. Er zat slechts een half stoofpeertje bij de stoofpot, en deze keer zat het door de stoof heen, jammer. Mijne inziens een gemiste kans dat jullie er niet standaard groente bij serveren, wij hebben er niet aan gedacht dit apart erbij te bestellen. Misschien duidelijker vermelden dat dit er niet standaard bij zit. Na de eerste keer bestellen was ik enthousiaster dan nu. Helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Versuithetnoorden

Bedankt voor je bericht. We kijken even naar de portionering van de saus bij de zalm, dat klink wel als erg veel inderdaad

A van der Waard
5 april 2021

Wij hebben voor de eerste paasdag een bestelling geplaatst deze kwam op tijd. Daarna hebben wij genoten van het eten. Alles was overheerlijk en er was ruim voldoende voor iedereen. Echt een aanrader voor iedereen .

Bas
4 april 2021

Zeer snel bezorgd! Al na een kwartiertje was het eten bezorgd. Heerlijke maaltijd en salade.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Piet
4 april 2021

Lekker eten niets mis mee

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van der velde
4 april 2021

Super verzorgd, keurig verpakt en lekker warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Antje
4 april 2021

Was weer lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tjarda Koops
4 april 2021

Het was weer erg lekker. Top !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anneke
3 april 2021

Keurig verzorgd

Hazenberg
3 april 2021

Alles weer prima in orde. Precies op tijd en alles nog lekker heet. En erg smakelijk.

Jenneke
3 april 2021

De spareribs waren prima. De gambas daarentegen waren geen gambas maar grote garnalen. Dat was teleurstellend. De smaak was overigens prima, maar de hoeveelheid karig

Anoniem
3 april 2021

Heerlijk eten en op de gewenste tijd bezorgd!

S rijkers
2 april 2021

Heerlijk eten, super snelle service

Antje
2 april 2021

Was weer uitstekend

Nico Vredevoogd
2 april 2021

De spareribs waren weer heerlijk. goed warm en op gevraagde tijd bezorgd. Super!!!!

Bé Boer
2 april 2021

Prima eten, lekker warm en correcte, tijdige bezorging.

Alex van der Meer
2 april 2021

Hoi, in de regel hebben we nooit echt iets te klagen. Maar van de laatste paar keer dat we de runderstoofpot hebben besteld was de hoeveelheid vlees karig. Gister was het als het ware "vissen" naar stukjes vlees in de saus. De smaak is prima, dus we bestellen het graag nog eens, maar zeker wel een punt van aandacht.

Robert Luttje
1 april 2021

Smaakte prima en bestelling was er vlot. Dank daarvoor.

Marinus
1 april 2021

Eten was prima. Er was ruim voldoende. Alleen jammer dat de patatjes beetje snel koud waren, maar wij denken dat jullie daar weinig aan kunnen doen. Verder alle lof.hopen dat we weer gauw bij jullie in het restaurant kunnen eten.

Esther
1 april 2021

Bestelling was oke. Burgers lekker. Pizza was iets minder. Patat was vergeten maar werd na telefoontje heel snel nageleverd. Prijs voor bepaalde gerechten zoals de pizza vind ik persoonlijk aan de hoge kant.

Theo Scholtens
31 maart 2021

De burgers waren prima. Alleen de frites was slappe hap. Niet te eten.

Klaas bosch
31 maart 2021

Prima altijd! Maar er zat bij de hamburger geen broodje en toebehoren, alleen de Losse hamburgers! Groet klaas

Martin harms
31 maart 2021

Voor eerste keer besteld maar doe ik zeker vaker alles tiptop netjes geserveerd perfecte smaak en super snelle bezorging. 1 minpuntje de soep mag wel warmer was lauw verder alles perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K. vdP
30 maart 2021

Royale porties, snel en op 1,50m bezorgd, en bovenal nog warm tot heet. En zeer smakelijk. Chef! Gewoon perfect.

Henny
29 maart 2021
Ton Slagter
29 maart 2021

Helaas was er 1 wel bestelde frisse groentesalade niet meegeleverd. We hebben de rest wel met smaak kunnen nuttigen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

posthumus
29 maart 2021
Frans
28 maart 2021

Het eten was weer prima alleen de soep was niet erg warm en het varkensmaildiom had ook wel wat warme gemogen veder dik tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Antje
28 maart 2021

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Veenema
28 maart 2021

Sparen ribs waren heerlijk en de rest was ook prima. Porties waren ruim voldoende.kortom heerlijk gegeten 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N.Straatman
28 maart 2021
Hillie Rozema
28 maart 2021

Het was gewoon prima en lekker!

Anna
28 maart 2021

Het eten was best goed verpakt. Maar helaas kwam het deze keer koud aan. Ik vind het daarom lastig om het te beoordelen. De smaak was niet slecht, maar het was koud.

Reactie van Versuithetnoorden

Beste Anna bedankt voor je reactie. We zijn nog aan het uitzoeken hoe het heeft kunnen gebeuren. Fijn dat het eten zaterdag wel heet was.

Jakob Roorda
28 maart 2021
Ineke Punte
28 maart 2021
Bert Wolf
28 maart 2021

heerlijk gegeten en zelfs 10 minuten te vroeg!

Lenie
27 maart 2021

Het was weer super lekker, ziet er goed verzorgd uit en de bezorger was op tijd

Marcel Velde van der
27 maart 2021

Was heerlijk en snelle levering. Top. Gaan we zeker vaker doen

Bloemendal
27 maart 2021

Goed en lekker eten. Prima kwaliteit Op tijd bezorgd en warm afgeleverd.

Boumann
27 maart 2021

Eten kwam op de afgesproken tijd, werd vriendelijk bezorgd en was nog prima warm! Alles goed op smaak en het Aduarder stoofvlees was echt super heerlijk

Marga
27 maart 2021

Lekker eerlijk eten zonder nonsens. Wat mij betreft mogen de verse groene kruiden zoals dille op de gehaktbal achterwege blijven. Dit voegt niks toe. Verder super service. Na een telefoontje met het restaurant omdat er iets ontbrak in de bestelling werd dit alsnog hij ons thuis bezorgd inclusief een doosje Merci. Wij bestellen hier zeker nog eens weer.

F van Dijk
27 maart 2021

Was erg lekker de stoofpot blijft de favoriet

Robert Hofsteenge
26 maart 2021

👍👍

Pieltjes
26 maart 2021

Zag er goed uit En lekker gegeten

Kooistra
26 maart 2021

prima eten en mooi op temperatuur

N. Tromp
24 maart 2021

Heerlijk eten Prima temperatuur

D. Wildeboer
24 maart 2021

Snelle service en prima op tijd bezorgd. Het was weer heerlijk.

Antje
24 maart 2021

Nadat er iets fout gegaan was met de bestelling en ik er achter aan gebeld heb Was het binnen een half uur geregeld en het was weer uitstekend /heerlijk Goede service

De jong
24 maart 2021

Het eten was heerlijk en een goede portie keurig verpakt gebracht .een aanrader

Heslinga
24 maart 2021
Ane Kamstra
23 maart 2021

Prima eten en nog lekker warm. Keurig op tijd bezorgd.

Arnold Pool
22 maart 2021

Wij zijn erg tevreden over onze bestelling. Het eten was er snel en smaakte voortreffelijk!

Wilko
22 maart 2021

optijd klaar en smaakte goed !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilona Horinga Visscher
22 maart 2021

Het was heerlijk!! Lekker mals stoofpotje met aardappelpuree en een goede snitzel. De rode kool was een goede combi en smaakte goed. Bezorging op de voorkeurstijd. Dank je wel😀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N.Straatman
22 maart 2021
Antje
22 maart 2021

Was weer uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

T. Riemsma
21 maart 2021

We hebben samen heerlijk genoten van de lekkere maaltijd .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Piet
21 maart 2021

Super eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim
21 maart 2021
De Groot
21 maart 2021

Erg lekker eten. Goed warm bezorgd. De adapter stoofpot smaakte waanzinnig lekker. Erg attent vonden we het flesje wijn erbij. Een minpuntje: we misten de brander mayonaise bij de brander burgers.

J. (Hans) van der Noord
21 maart 2021

goed voor elkaar

Jop
21 maart 2021

Heerlijk gegeten! We werden keurig gebeld of het eten wat eerder bezorgd kon worden, omdat er dan gecombineerd gereden kon worden. Prima initiatief!

Hans
20 maart 2021
Mw
20 maart 2021

Eten wederom heerlijk en warm! Schnitzel echter zonder saus moeten eten want het bakje was omgevallen in de zak...

Karlinda
19 maart 2021

Heerlijk! Smaak was goed, temperatuur ook! Vond alleen de sate wat karig, 2 ‘grote’ en 3 kleine stukjes vlees. En bij de menu’s zou eigenlijk een warme groente of salade wel lekker zijn. Daar moet je nu zelf nog voor zorgen.

Lianne
19 maart 2021

Had eten besteld voor mijn ouders..het was heerlijk en zeker genoeg....echt een aanrader

Antje
19 maart 2021

Was weer uitstekend

westerhoff
17 maart 2021

snelle bezorging goed verpakt, smaak van het gerecht is goed, helaas was het vlees en de aardappelen koud.

N.Straatman
15 maart 2021
Ineke Punte
15 maart 2021
Buine
14 maart 2021

Bedankt voor het lekkere eten en de leuke attentie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vandenbergh
14 maart 2021

Snel, lekker en heet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Smit
14 maart 2021
Slopsema
14 maart 2021
Dick de Vries
14 maart 2021

Snelle bezorging! Maar belangrijker heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gaasendam
14 maart 2021

Super lekker eten, keurig verpakt en prima op temperatuur. Bezorging precies op het tijdstip dat we aangegeven hadden. Conclusie: een echte aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pekelder
14 maart 2021

Eten werd bijna half uur te vroeg bezorgd. Wel fles wijn ter compensatie gehad. Prima. Prijzen zijn op zeer korte termijn behoorlijk verhoogd. Wij hadden de keus om niet te bestellen maar gingen ervan uit dat de folder klopte. Champignonsaus was dun, waterig. Smaak was door dille niet fijn. Patat was te donker gebakken. Bijna verbrand. Gebakken aardappelen leken uit een zakje te komen. Geen geb aardappelen maar blokjes. Al met al viel het tegen.

Van Dieren
14 maart 2021

Heerlijk gegeten, zoals altijd bij Hotel restaurant Aduard! Het zag er keurig uit en snel bezorgd!

Anoniem
14 maart 2021

Altijd erg snelle bezorging en heerlijk mals vlees!

Bakker
14 maart 2021

Tweede bestelling dit jaar. Beduidend minder deze keer. Schnitzel leek wel gestoomd ipv gebakken. Gebakken aardappels niet ok. Saté was ok.

J.F.van Hijum
14 maart 2021

We hebben heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar.

Johan G M Asbroek
13 maart 2021

Prima eten en perfecte bezorging.

Sanne
13 maart 2021

Super snelle bezorging. Rare nasmaak aan de patat, en de zalm was niet helemaal gaar. Dus het eten kan beter. Prijs kwaliteit verhouding was in dit geval dus ook niet goed...

Verh
13 maart 2021

Eten was helaas niet erg warm. Eerdere bestellingen waren echt heet. Het eten was verder prima van smaak. We bestellen zeker nog een keer bij jullie

Hans Mets
13 maart 2021

Het eten was geweldig lekker. Van alles ruim voldoende en goed warm. Bezorging is altijd stipt op tijd.

Nijdam
13 maart 2021

We hebben heerlijk gegeten, alles goed op smaak, hoeveelheid prima! En het was nog lekker warm..

Antje
13 maart 2021

Was weer uitstekend

Fam. Frik
13 maart 2021

Wij hebben gisteravond heerlijk gegeten! Het stoofpotje is echt een aanrader. Het eten zit in mooie, grote bakken en bijgerechten zijn apart verpakt. Hierdoor loopt alles niet in elkaar over. Ook voor de kinderen was er zelfs een klein cadeautje bij het kindermenu! Alles werd keurig op de afgesproken tijd bezorgd (zelfs 5 min. eerder).

Roel Kuper
13 maart 2021

4 heerlijke stoofpotjes besteld. Voor de kinderen met patat en voor ons met gebakken krieltjes en puree. Echt een enorme aanrader! Flinke porties en je kunt merken dat vlees echt bijzonder is en heerlijk vers gemaakt. We zullen zeker een keer weer bestellen.

Matthijs Wind
13 maart 2021

Goede kwaliteit en snel bezorgd. Voor herhaling vatbaar

Nico Vredevoogd
13 maart 2021

Het eten was weer voortreffelijk. Goed warm en bezorgd op op geplande tijd. Kan niet beter!

Johanna
12 maart 2021

Lekkere bodem! Ik mis knoflook en oregana. Beetje vlakke smaak. Heel snelle bezorging!

D. Wildeboer
12 maart 2021

Was weer zeer goed verzorgd en lekker.

Wietse
12 maart 2021

Het smaakte heerlijk. En ook prima bezorging

Hillie
12 maart 2021

Heerlijk stoofpotje. Heb er weer van genoten

Klaas
12 maart 2021
Anita
11 maart 2021

We hebben heerlijk gegeten!

Rinus vd Akker
11 maart 2021

Het eten was prima, zoals we gewend zijn. Het werd ook zelfs voor de geplande tijd bezorgd!!

Zijl
11 maart 2021

Zoals altijd weer dik in orde, top!

Gerda Ferkranus
11 maart 2021

Prima maaltijd

Albert
10 maart 2021

HOERAAAH! Er zijn eindelijk vegan gerechten te krijgen. Super! De vegan pizza met champignons was lekker, al was de kok wel een beetje uitgeschoten met de peper.

Danielle
10 maart 2021

Snelle service, erg lekker. En zelfs na de pizzabrood is er gedacht aan dat je fris uit je mond ruikt. Voor herhaling vatbaar

Timmer
8 maart 2021

De menu's waren groot genoeg. Helaas was de snitzel lauw. Maar ondanks dat erg lekker! Zullen zeker nog een keer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk
8 maart 2021

De bestelde maaltijd was van goede kwaliteit! Ook de bezorging was stipt op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joop Top
8 maart 2021

Warm geleverd en een flinke portie spare ribs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

v.d.molen
8 maart 2021

Stoofpotje was helaas aan de zoute kant, verder prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerrit
8 maart 2021

Op de aangegeven tijdstip bezorgt, goede service. Het eten is zeer goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willem Pastoor
7 maart 2021

Heerlijk eten! Is echt goed warm als het bezorgd wordt. Al diverse keren besteld. Graag tot de volgende keer

De vries-keizer
7 maart 2021

Het aduarderstoofpotje is zo heerlijk! Altijd goed!

JH VanderNoord
7 maart 2021

De pizzas waren heerlijk en geweldig belegd, en de bezorging was snel en plezierig.

Carla Verwoert
7 maart 2021

Ik vond een stukje hard plastic in de tomatensoep en de saus van de schnitzel was super zout. Aardappeltjes heel papperig. Ik heb de helft Van mijn eten weggegooid. Niet wat ik van jullie gewend ben

Anita Schuiten
6 maart 2021

We bestellen zo goed als wekelijks eten bij jullie . Wederom goed verzorgd , warm afgeleverd en de smaak was erg goed .

Janny
6 maart 2021

Erg leuk dat speeltje voor de kids! Iedereen blij. zelfs de patat was nog heet. Ik zeg misschien wel tot morgen

Johannes
6 maart 2021

Pizza was perfect dat kom je wel eens anders tegen!

Van dam
6 maart 2021

Bedankt allemaal, we hebben lekker gegeten. En wat zijn jullie vlot. complimenten

Gonda
6 maart 2021

Super lekker eten, goede kwaliteit, ruime porties en zelfs naar de stad binnen een half uur bezorgd, veel sneller dan restaurants in de stad.

Reactie van Versuithetnoorden

Dankjewel Gonda, Dat horen we graag :-)

Jan de Koe
6 maart 2021

Zoals altijd op de afgesproken tijd bezorgd, en het smaakte weer voortreffelijk.

Antje
6 maart 2021

Was weer heerlijk

Annelies Harssema
6 maart 2021

fantastische maaltijd, als ik mijn ogen dicht deed waande ik mij in een restaurant en de bezorging ging ook al zo professioneel en snel.

H. Zuidema
6 maart 2021

heerlijk eten en snelle bezorging. Tip: champion roomsaus volgende keer los erbij

Reactie van Versuithetnoorden

Hallo Hendrik, Dankjewel goede tip! Vanaf heden verpakken we m apart :-)

joke
6 maart 2021

Alles goed geregeld en erg lekker volgens mijn ouders voor wie het bestemd was. Alleen mistte de bestelde mosterdsoep bij de levering. Wel besteld en betaald, maar ik neem aan dat dit alsnog verrekend of geleverd wordt op een andere dag. Hartelijk dank, en voor herhaling vatbaar.

Reactie van Versuithetnoorden

Hallo Joke, Bedankt en excuses voor de ontbrekende mosterd soep dat is inderdaad jammer. We gaan het oplossen

Jan en Ineke
5 maart 2021

Het stoofpotje smaakte als vanouds. Goed verzorgd en op tijd bezorgd.

T.R Baar
5 maart 2021

Heerlijk

Rolf Jongman
5 maart 2021

Deze keer helaas wat minder. Frietjes waren slap. Ook de satésaus was waterig. En bestelling was 30 min. later dan opgegeven. Jammer, want de vorige keren was het prima.

Reactie van Versuithetnoorden

Hallo Rolf, inderdaad vervelend. Excuses hiervoor We hopen op een herkansing

Hannah
4 maart 2021

Zoals altijd heerlijk en snel geleverd! Dank voor de goede zorgen!

Geeske
3 maart 2021
Luining
2 maart 2021

Lekker, warm en ruim voldoende

Petra Postema-Oosting
2 maart 2021

Goede kwaliteit, zeer smaakvol. Echt een aanrader! Bezorging, zeer klantvriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wiersma
2 maart 2021

Heerlijk stoofpotje, en mooi op tijd bezorgd!

Karen
2 maart 2021

Razendsnelle bezorging! Eten heet op tafel en lekker. Wel veel, maar dat hadden we zelf wel kunnen bedenken (750 gr spareribs is genoeg voor 2). Enig nadeel dat ik kan bedenken is dat de gerechten niet heel bijzonder zijn.

piet boer
2 maart 2021

bezorging was veel te laat, 2 keer gebeld, het was erg druk. maar 1.30 uur te laat is wel erg lang wachten. de pizza's smaakten wel heerlijk. het was weer goed verzorgd.

H.M. Jongsma
2 maart 2021

Het eten smaakte goed en de bezorger was perfect op tijd en zeer vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thomasson
1 maart 2021

Zoals we al gewend zijn, heerlijke maaltijd, goed verzorgd, lekker gegeten ! Op tijd bezorgd, keurig !

Mechielsen
1 maart 2021

Wat een humoristisch ontvangt van ons eten: of we een Chinese rijsttafel besteld hadden? Nee, dat klopte, want dat kwam de bezorger ook niet brengen 😉...... Daarna vroeg hij of we een fles wijn besteld hadden. Nee, dat klopte ook, maar die kregen we gewoon! Wat de bezorger niet kon weten: we kwamen terug van vakantie om ons zilveren huwelijksjubileum te vieren. Als kers op de taart dus óók nog een fles wijn! We gaan er later van (na) genieten! Super bedankt en we hebben heerlijk van het eten gesmuld met ons zessen👍

Reactie van Versuithetnoorden

Graag gedaan Karin, Fijn dat jullie er zo van hebben genoten :-)

Margriet
1 maart 2021

Helaas ontbrak de kruidenboter.

gerda
1 maart 2021

prima,lekker warm erg grote porties en ontzettend lekker. Echt van genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van der Wal
1 maart 2021

Heerlijk en super vlotte service. Bedankt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerlinda
1 maart 2021

Snel bezorgd Heerlijke pizza's

Jari
1 maart 2021