Beoordelingen van Versuithetnoorden Aduard

Recente recensies

5.0
Jos van Dijk
vandaag

Het eten was heerlijk, helaas miste er 1 portie van de bestelling. maar na bellen werd dit snel opgelost en werd deze ook binnen en half uur bezorgd met nog een doosje Merci toe.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rinzema
vandaag

Vlees was super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stam
gisteren
N.Straatman
gisteren
N.Straatman
gisteren
Klaas
23 oktober 2021

Dit zijn de beste pizza’s in de wijde omgeving. En de bezorging is meestal snel.

Antje
23 oktober 2021

Was weer heerlijk

Tjarda Koops
22 oktober 2021

Nog altijd super !

Renkema
22 oktober 2021
Antje Pinkster
22 oktober 2021

Was opnieuw heerlijk, goed verzorgd en door de snelle bezorging goed heet

Bakker
21 oktober 2021

Op tijd bezorgd, keurig verpakt, heerlijk warm, voldoende en heerlijk! 1 minpuntje: het knarste wat met de frisse salade,....waarschijnlijk nog wat zand😉

Roelof Stabler
21 oktober 2021

Bal gehakt was niet goed verpakt. Gevolg kleren onder de jus.

Hester
19 oktober 2021

Onze 2 maaltijd pen werden supersnel bezorgd. De spagetti met gamba’s werd lekker gevonden. Helaas was mijn falafel burger een flinke tegenvaller: 2 plakjes falafels die er ongebakken uitzagen en ook lauw/koud waren met een drupje BBQ saus op een slap ‘hamburger broodje’. Niet erg smaakvol. Gelukkig zat er veel friet bij, maar €15 voor friet is duur betaald.

Rosa Veldman
18 oktober 2021

Het menu is niet bijzonder creatief, maar de gerechten zijn goed bereid en vooral het stoofvlees was erg lekker. Bezorging was relatief snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
18 oktober 2021

Zoals gewend was het eten weer heerlijk. Helaas ging de bezorging niet helemaal, hierdoor 2 ritjes naar ons. Als spijt betuiging een flesje wijn gekregen. We komen gewoon weer terug. Dikke prima.

N.Straatman
17 oktober 2021
Familie B.
16 oktober 2021

De salade met gamba’s viel erg tegen (zeker voor de prijs..) en de saté was minder lekker dan voorheen (droog).. De tomatensoep was lekker!

H van der Velde
16 oktober 2021

Het vlees mocht wel iets minder gekruid

Familie Slofstra
16 oktober 2021

Heerlijke stoofpotje

Tamara
14 oktober 2021

Vaak bij jullie besteld! Over het algemeen super tevreden en iedere keer weer genieten! Deze keer had ik de salade kip met een stokbrood kruidenboter. De salade was doordrenkt met sladressing. Echt te veel. Ook had ik een pizzabrood verwacht, net als altijd. Helaas was het nu een gewoon broodje, veel minder lekker!

Corry Hofman
12 oktober 2021

Complimenten voor eten en de bezorging maar ik vond de bezorgkosten (5.00 +0.25) excl fooi te hoog.

Lammertslopsema
11 oktober 2021
Nico en Jannie.
11 oktober 2021

weer heel lekker.

N.Straatman
10 oktober 2021
Sanders
10 oktober 2021

Vijf sterren.... terwijl de bestelling fout ging. Want wat werd dat goed opgelost. Ik werd eerst gebeld dat er per ongeluk te vroeg in het systeem gezet was dat mijn bestelling onderweg was, heel netjes. En toen kwam de bestelling en die bleek niet compleet. Eén belletje en tien minuten later was onze bestelling al compleet (wij wonen dan ook wel heel dicht in de buurt, eerlijk is eerlijk). Er werd gewoon direct werk van gemaakt en met een extraatje bij de tweede levering als 'sorry' voor de fout bij de eerste levering. Geweldige service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

piet hanenburg
10 oktober 2021

Het was de eerste keer, maar het is zeker voor herhaling vatbaar. Het eten was verrukkelijk. En de bezorging ook prima in orde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hartsuiker
9 oktober 2021

Super vers eten , heerlijke smaak

N.Straatman
9 oktober 2021
Tjits Poorta
8 oktober 2021

Kwaliteit en bezorging was prima.. Alleen wat besteld was klopte niet. 1 Margherita besteld en 1 Parma met opmerking geen vlees. Werden 2 Margherita bezorgd en geen Parma..

Mw. H Bijl
7 oktober 2021

. Exact op de besteltijd werd onze maaltijd gebracht. Heerlijk gegeten, alleen sommige gebakken aardappeltjes waren, vandaag, wat aan de harde kant.

Aaltje Stol
6 oktober 2021

Snelle bezorging en heerlijk eten

Ben Dijksterhuis
4 oktober 2021

Het was alles weer erg smakelijk, alleen waren deze keer de krieltjes bij de zalm niet echt gaar, en wat aan de taaie kant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N.Straatman
3 oktober 2021
Antje
2 oktober 2021

Was weer heerlijk

Dora
1 oktober 2021

Het eten was heerlijk ! Smaak goed en temperatuur goed ! Graag tot een volgende x groetjes Dora en Jan

Wouter
1 oktober 2021

Zoals altijd is het eten goed. Helaas wel voor de 2de keer bij het kindermenu de appelmoes , doos en speelgoed vergeten.

Annelies Hemeltjen
1 oktober 2021
Martijn
30 september 2021
Robert
27 september 2021

De Pizza's waren goed warm.Zagen er goed uit en smaakten erg goed. Tevens waren ze op mijn verzoek gesneden. Een aanrader voor een lekkere pizza.

bert wolf
27 september 2021

Het eten was koud maar wel op tijd. Pizza was goed van smaak en de snoekbaars was flauw. Voor het eerst een tegenvaller de andere keren was het prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kiezebrink
27 september 2021

Het eten zelf was prima. De bezorging was veel te laat maar wel keurig opgelost met een doosje merci. Dan is het toch weer jammer dat de bestelling niet compleet was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marlena Hamming
26 september 2021
Faber
26 september 2021

Warm geleverd. Verse producten. Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jordy
25 september 2021

Stoofpotje, varkenshaassaté en een kinder-sparrib-menu. Smaakte allemaal goed! Lekkere doorbakken frietjes erbij. De extra bestelde broccoli viel wat tegen, te gaar naar onze smaak. Om 16.20uur besteld en om 16:50 uur bericht dat het onderweg was. Bezorging binnen een uur, vriendelijke bezorger. Wij bestellen hier nog wel eens.

Harold Savenije
25 september 2021

Saus was voor 1 persoon, we waren met zijn tweeën. Maar verder hartstikke goed.

Aaltje Stol
25 september 2021

vlotte bezorging en het eten was weer heerlijk

Antje
25 september 2021

Hadden broodje gezond maar zat geen ei op of is dat veranderd

Irene
24 september 2021
Mriek
24 september 2021

Precies op tijd geleverd, ik houd ervan! Het eten was fijn, wel jammer dat de hamburger koud was, wss door alle heerlijke vulling!

Y. F. Krul
21 september 2021

Was weer goed verzorgd en heb lekker gegeten. Vlotte en vriendelijke bezorging. Ga zo door! 😋😋😋

Homan
21 september 2021

Prima levering op tijd heerlijk gegeten

Marco Verbij
19 september 2021
Corine
19 september 2021

Goed en snel een echte aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N.Straatman
19 september 2021

Voor het eerst dit gerecht genomen. Prima bevallen !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michel Hogewerf
19 september 2021

Eten was weer heerlijk. Alleen de patat was weer erg bleek & niet goed doorbakken helaas

Ccc
18 september 2021

Bezorging duurde 1 uur en 3 kwartier. Geen ramp, maar wel vrij lang. Burger was prima, maar patat was slof. Varkenshaas bestond uit slechts twee verdwaalde stukjes vlees. Krieltjes waren saai/misten kruiden. Al met al viel het tegen dus.

Folker
18 september 2021

Heerlijk!

Jaap Meerveld
18 september 2021

Bezorger veel te laat ,was de weg kwijt

Dora
17 september 2021

Het eten was weer heerlijk en goed op temperatuur

v.d.Heide
17 september 2021
Evelien Walma
16 september 2021

Voor de eerste keer besteld maar zeer tevreden. ..zag er goed verzorgd uit en heerlijk gegeten!

Valk
16 september 2021

Snel en vriendelijke bezorger. De tomatensaus op de pizza overheerste dit keer helaas wel.

Jolanda Pikkert
16 september 2021
Klaas Jan de Haan
15 september 2021

Het was uitstekend en lekker!👍

K.Bladt
13 september 2021

Vrijwel op de afgesproken tijd bezorgd en heerlijke pizza's!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ijtsma
13 september 2021

Bezorgtijd was een uur, maar patat veel te hard en frikadellen speciaal zonder ui. Satésaus zonder deksel in de tas. Slechte ervaring.

Evl
12 september 2021

Portie mocht groter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Irma de Jager
12 september 2021
N.Straatman
12 september 2021
Peter Hummel
12 september 2021

Bij vers uit het noorden een grote bestelling gedaan en iedereen was zeer te spreken over de kwaliteit van het eten! Uitstekend! Keurig op tijd volgens afspraak. Kregen er nog een fles wijn bij die de bezorgen per ongeluk liet vallen, shit happens en niets aan te doen! Aanrader, zelfs nog heet, knapperige pattat en ruim ruim voldoende eten voor iedereen!

Bos
10 september 2021

Aardappelen waren vettig. Teveel saus bij de zalm of liever apart ihv. Bij de bezorging is het eten omgevallen waardoor alles onder de saus en vet zat. Ook was de alufoli erg scherp wat een flinke snee in mn duim opleverde.

Ria
9 september 2021

Het bestelde was weer heerlijk op smaak, echt lekker en nog goed warm. Dit was de 1e keer dat ik 20 min. Heb moeten wachten, geen punt dus

Marijke
9 september 2021

Voor het eerst dat ik niet tevreden ben over mijn bestelling. De korsten en gedeeltes van de bodem waren zo aangebrand dat het niet eetbaar was. Vind ik erg zonde voor een pizza van 16 euro . Ik bestel de volgende keer weer mijn oude , vertrouwde gerecht!

Pomstra
9 september 2021

Zoals altijd weer goed!!!!

Alida
8 september 2021

Lekker eten en perfect op tijd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Markwat
7 september 2021

Snelle levering, uitstekende kwaliteit. Lekker gegeten!!

F.van dijk
7 september 2021
eric
6 september 2021
Willem
6 september 2021

Goed eten, betaalbaar en helemaal gebracht naar een uithoek. Petje af

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra Elzinga
5 september 2021

Heerlijk eten en bezorgd op de afgesproken tijd.

N.Straatman
5 september 2021
Geeske
4 september 2021

Heerlijke mosselen!!

K. Rozema
4 september 2021

Het was heerlijk!!!!

Eric leegte
4 september 2021

Eten was smakelijk en ruim voldoende groote porties en goede kwaliteit mooi bedrijf

Víctor
4 september 2021

Er was helemaal geen rucola en heel erg weinig parmezaan, ik heb de parma ham besteld.

Zuidhof
4 september 2021

Heerlijk vers, warm, en snel. Top!

Homan
4 september 2021

heerlijk gegeten gisteravond en vanavond nog weer zoveel is er nog over prima!

Bandringa
3 september 2021

Het eten was voortreffelijk!

Kees De Vries
2 september 2021

Super tevreden. Bezorging mooi op tijd.

Jan
2 september 2021

De beste burger die ik ooit heb gehad! Klasse! je proeft dat het puur is.

Martin Mostert
31 augustus 2021
A. Dijkstra
30 augustus 2021

Heerlijke bal gehakt. Goeie boontjes. En zoals altijd fantastische krokante hete frieten.

Ria
30 augustus 2021

Heerlijk was het en binnen een kwartier bezorgd, in een woord geweldig!!

Bert Wolf
30 augustus 2021

Heerlijk gegeten maar, het was voor de eerste keer te laat en wel met een kwartier. Nog niet eerder voorgekomen maar, alles was nog goed warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edwin
30 augustus 2021
N.Straatman
29 augustus 2021
sonja hofstee
29 augustus 2021

Het zou leuk zijn als er nieuwe dingen op de kaart komen. Dit keer niet alles wat besteld geleverd. Pizza matig belegd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Antje
29 augustus 2021

Was weer perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H de Jong
29 augustus 2021

Smaakt heerlijk, snelle bezorging 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johanna Douwsma
29 augustus 2021

Frites waren goed gebakken maar waren niet helaas echt warm meer

M. T.
29 augustus 2021

Heerlijk

Pomstra
28 augustus 2021

Het was zoals altijd weer top en bezorgen altijd op de afgesproken tijd.een dikke aanrader!!

Dora
27 augustus 2021
SD
25 augustus 2021

Helaas was deze keer de pindasaus vergeten. Vorige keer de mayo.. bestellingen nakijken voordat ze vertrekken. Vorige keer toetjes besteld maar niet de juiste gekregen. Die waren denk ik op maar bel dan en doe het geld terug of laat de klant zelf een alternatief kiezen bijvoorbeeld ipv gewoon iets weg te sturen op hoop van zegen, door die ervaring deze keer geen toetjes besteld. En nog een laatste kleine tip : constantheid in porties. Vandaag twee extreem dikke bakken friet (te veel als je het mij vraagt) en de andere keer zit het bakje maar half vol. Een middenweg zou prima zijn. Dan verspil je ook geen eten. De kippedijfilet saté was zo lekker net als de asperges die mis ik echt! Nu kan ik niet echt een gerecht kiezen want eigenlijk is er geen gerecht wat ik echt lekker vind smaken het is dan meer voor het makkelijke. Graag meer van dit soort heerlijke (seizoens) gerechten🤤 Hoop dat jullie er wat mee kunnen willen doen 🙏🏼

M Ludema
25 augustus 2021

Al meerdere keren besteld, smaakt altijd goed, alleen jammer dat de vegetarische gevulde paprika's veranderd zijn, (nu met vega kip stukjes en andere saus ) zoals ze eerst waren met vega gehakt waren ze veel lekkerder, dus dat bestellen we niet meer.Verder zijn wij tevreden over de goede kwaliteit.

Chris
23 augustus 2021

Salade prima, echter nu voor derde keer bestelling niet compleet daar betaal je niet voor en is gewoon slordig, goed controleren voorkomt dit!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mellema
22 augustus 2021

Fantastische pizza, nog lekkerder dan ik ooit thuis heb gehad!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Klinkman
22 augustus 2021

Het was weer heerlijk :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Smid
22 augustus 2021
N. Straatman
22 augustus 2021
Theo
21 augustus 2021

Een heerlijke gehaktbal. Niks mis mee

Anton Stroobach
20 augustus 2021

Zoals altijd 👍🏻👍🏻

Robert Hofsteenge
20 augustus 2021

👍👍👍👍

T Hendriks
20 augustus 2021

De patat was te hard gebakken, saté was lekker maar totaal anders dan op de foto en de vorige keer. En de stoofpot was iets te lobbig anders dan anders. Niet zoals we gewend zijn!

Martin Mostert
19 augustus 2021

Kwaliteit is goed en de porties groot genoeg. Jammer 1 portie aardappels te weinig, maar super opgelost door zo snel mogelijk nog 1, zelfs twee te brengen. Goede service. Bezorger netjes en correct.

Sandra
18 augustus 2021
Greetje Melessen
18 augustus 2021

Het was heerlijk. Alleen hadden de ribs gaarder gekund.

Hendrika
17 augustus 2021

Supergoed en lekker!!

Antje
17 augustus 2021

Was weer heerlijk

Van Gelderen
17 augustus 2021

Er bleek een computerstoring te zijn, waardoor het eten zo'n anderhalf uur te laat kwam en we maar één toetje kregen i.p.v. de twee die we besteld (en betaald!) hadden. Even goed was het eten verrukkelijk en aangezien dit de eerste keer was dat het mis ging zou ik Versuithetnoorden nog steeds van harte aanbevelen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wietse
16 augustus 2021

Het was weer heerlijk.

Benes
16 augustus 2021

Keurig op tijd, en het zag er netjes en verzorgd uit, en bovendien was het smakelijk om op te eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theo Hofman
15 augustus 2021

Zoals altijd was het eten heerlijk. Kip met een fijne kerriesaus en gehaktbal in pindasaus. De salade lekker fris en knapperig, de gebakken aardappeltjes precies goed. Correct op tijd bezorgd, het eten was dampend heet. 5 sterren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N.Straatman
15 augustus 2021
Eric van Boven
14 augustus 2021

2x varkenshaassate besteld, een met frites en een met rijst. Vlees en frites prima. Rijst was niet te eten: klonterig, plakkerig en niet warm. Onverwachte tegenvaller, was bij eerdere bestellingen wel goed.

Antje
13 augustus 2021

Was weer heerlijk

Slopsema
13 augustus 2021

Nadat we eerst een verkeerde levering hadden gekregen , werd dit na telefonisch contact snel opgelost , met als extra een doosje merci , ik zeg , dikke voldoende

J.Hoeksema
13 augustus 2021
Johanna Douwsma
12 augustus 2021

Zeer goed , frites indien mogelijk wat warmer

Yvonne
12 augustus 2021

Friet zat niet bij de bestelling waardoor ik een half gerecht had, de bijbestelde pindasaus daardoor ook geen functie had en weggegooid is. Het kon niet nageleverd worden, omdat er maar een bezorger was. Een beetje zonde terwijl ik altijd zo tevreden ben.

Wim
11 augustus 2021

Zeer snel bezorgd en het was erg lekker. Geld zeker waard. En we bestellen zeker nog een keer.

Koster
11 augustus 2021

Goede kwaliteit, en fijne en snelle bezorging, erg vriendelijke bezorger.

Grietje
10 augustus 2021

Heerlijk gegeten alles goed verzorgd en vriendelijke bezorgd.

Hannie Homan
9 augustus 2021

heerlijke maaltijd 2x van gegeten

Roelof Stabler
9 augustus 2021

Zoals altijd snel vriendelijk en overheerlijk

N.Straatman
8 augustus 2021
Hofsteenge
7 augustus 2021
Antje
7 augustus 2021

Was weer heerlijk

Albert
7 augustus 2021

Prima, alleen zou ik op de m'n vegan pizza ook best olijven, ui en paprika lusten bijvoorbeeld.

H van der Zaag
7 augustus 2021

Snelle bezorging, heerlijk eten.

Naber
7 augustus 2021

Super lekker en snel bezorgt

Hannie
6 augustus 2021

De vorige 2 keer ontbrak het brood, bij de burgers en het stokbrood. Deze keer expliciet bij de bestelling gezet. Bij de deur werd gezegd het is compleet en zelfs 2x gecheckt. Helaas ontbrak deze keer wat in het kindermenu, kindje teleurgesteld. Jammer. De eerste keer was fantastisch, maar daarna telkens teleurgesteld. Het eten was erg lekker en ruim voldoende. Leuk verpakt voor de kinderen.

Linda
6 augustus 2021

Heerlijk eten en snelle levering!

Bert Wolf
5 augustus 2021

We hadden beide een pizza. Mijn vrouw vindt ze heerlijk maar, ik vind de bodem te dik en niet knapperig. Bezorging was wat later maar daar werden we over gebeld of dat een probleem was. Netjes maar voor mij geen pizza meer maar wat van dat alle andere lekkers.

Steven
3 augustus 2021

Lekkere producten, porties groot genoeg. Friet en falafel-quinoa burger was erg lekker. De zoutzure saus bij de paprika hoefde wat ons betreft en vonden we wel lekker maar wat gewoontjes

Jelly Wegman
2 augustus 2021

We vonden het allemaal lekkere maaltijden.

Berdine Buma
2 augustus 2021

Geweldig!! Top restaurant en snelle service. Echt een aanrader!!!!

N.Straatman
1 augustus 2021
Willem
31 juli 2021

👍

Heide
31 juli 2021
Liza cruiming
30 juli 2021

Was lekker en super snelle levering!

Edwin
30 juli 2021

Heerlijke maaltijd,snelle bezorging. Miste wel een beetje groente.

Kevin
29 juli 2021

Eten lekker bezorging top!

Anoniem
29 juli 2021
Jac
29 juli 2021

Geweldig eten en snel bezorgd.

Annousch Eekman
29 juli 2021

Was snel bezorgd al woon ik aan de andere kant van de stad. Het eten was heerlijk en goed op temperatuur. Hele goede burger en heerlijke knapperige friet. Echt goed eten en ook nog uit de streek!

Nanninga
29 juli 2021

Het was weer heerlijk, en ook nog heet! Top.

Trijnie Sikma
29 juli 2021

Er was iets mis met de mosselen, mijn dochter is er de hele nacht ziek van geweest. De rest van de bestelling was heerlijk, onze complimenten. Wij bestellen graag bij jullie.

N Mensinga
28 juli 2021
Kees
28 juli 2021

Zeer snel geleverd en erg goed van smaak. Ruim voldoende grote porties

Abc
27 juli 2021

Ik geloof niet dat de kaas bij de falafel burger veganistisch was. Ik denk dat deze vegetarisch was, gezien smaak, structuur en hoe mijn lichaam erop reageerde (lactose). Mocht ik ernaast zitten, dan hoor ik graag welke kaas dit is, want dan is het by far de beste vegan kaas die er is. Maar ik ben ervan overtuigd dat hier iets mis is gegaan en dat zou ik kwalijk vinden. Verder was het prima.

Anton Stroobach
26 juli 2021

Altijd prima eten maar dit keer te harde frietjes maar verder oké! 👍🏻

Antje
25 juli 2021

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N. Straatman
25 juli 2021
Reina Hoolsema
24 juli 2021

Jammer dat mijn schnitzel koud was de gebakken aardappelen in de burger waren heerlijk in goed op temperatuur

Slopsema
24 juli 2021

Het was weer prima

Jan Geertsema
24 juli 2021

Snelle en vriendelijke bezorging. Heerlijk gegeten! Super!

Janette
23 juli 2021

Top!

Akkie
23 juli 2021

T was weer heerlijk. Op de afgesproken tijd. Perfect

Yvonne
22 juli 2021

De snitzel was hard en koud en de patat erg hard. Zalm en aardappels waren goed. Bestelling op 18.30 uur maar iets voor 18.15 was het er al

Dan
22 juli 2021
HB personeel
22 juli 2021

We hebben een lekkere lunch gehad! Het eten was lekker (en heet) en de bezorging was dikke klasse!

W. vd Steege
20 juli 2021

Snoekbaars was smakeloos. Had ook tilapia of pangasius kunnen zijn. Spare ribs redelijk, evenals de schnitzel. Jammer was de totale afwezigheid van groenten. Al met al geen aanrader.

Nanninga
19 juli 2021

Precies op tijd bezorgd, nog goed heet, en heeerlijk!! 5 sterren meer dan waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert Hofsteenge
18 juli 2021
Wijchers
18 juli 2021

Precies op tijd bezorgd. Prima maaltijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N.Straatman
18 juli 2021

Zoals vanouds uitstekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerda Boes
18 juli 2021

Heerlijk gegeten! Snel bezorgd op vrijdagavond.

JW
17 juli 2021

Echt lekker, met heel veel kwaliteit bereid. Bezorging was weer verrassend snel!

Anton Stroobach
15 juli 2021

👍🏻👌🏻

K de Haan
14 juli 2021

Laatste keer: Snoekbaars,vies om te zien. Eetlust gelijk weg en het was ook niet lekker ! Nooit weer!!

Marijke
13 juli 2021

Super snel bezorgd. Pizza was lekker, maar niet echt rijkelijk belegd en de ui hard en grof gesneden.

Antje
12 juli 2021

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemiek Hazenberg
11 juli 2021

Dit keer kreeg ik iets anders dan besteld (rundvlees ipv kip) maar was erg lekker. Helaas waren de gebakken aardappeltjes net als de vorige keer, heel erg zout. Dit is zonde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N.Straatman
11 juli 2021
Iddo
10 juli 2021

De saus bij de BBQ burger ontbrak, voor de rest super; snelle bezorging en lekker en vers eten

Antje Pinkster
10 juli 2021

Stoofpotje was wat minder vlees en ook wat meer vet. Verder smaak weer goed.

Michel Hogewerf
10 juli 2021

Was weer heerlijk! Vriendelijke en snelle service. Patat was alleen wat aan de lichte kant dit keer

Nico en Jannie.
9 juli 2021

Het was weer heerlijk.

Robert Hofsteenge
8 juli 2021
Antje
7 juli 2021

Was weer perfect

Petra
6 juli 2021
Tine
4 juli 2021

Snelle bezorging, maar helaas miste er één bestelling en zat er een bestelling van iemand anders bij. Na een telefoontje werd alles snel geregeld en was het heel snel opgelost! Super!

N.Straatman
4 juli 2021
Groen
4 juli 2021

Top!!!

Ria
3 juli 2021

Laat besteld, binnen een half uur stond de bezorger op de stoep, geweldig!! Kwaliteit was wederom top, heerlijk!!

Wietse
3 juli 2021
Aaltje Stol
3 juli 2021

Het was heerlijk en snel bezorgd. Bij de kip in kerriesaus mag iets meer saus.

Rik van den Berg
3 juli 2021

Super snel geleverd en heerlijk om op te eten!

Elly
2 juli 2021

Heerlijk eten.

Jetty
2 juli 2021

Alles is prima, het enige nadeel is dat de porties zo groot zijn.

Tim
2 juli 2021
Bs
2 juli 2021
janneke zewuster
1 juli 2021

De pindasaus bij de gehaktbal was nogal zoet, verder was het eten lekker. We hoefden niet lang op de bestelling te wachten. Het eten werd bezorgd door een vriendelijke jongen.

Ria
29 juni 2021

Het was lekker, maar de kerriesaus mag wat meer pit…

N.Straatman
28 juni 2021
Slopsema
27 juni 2021

Dit was niet , wat wij gewend zijn te krijgen , het leek een beetje alsof het haast werk was , de gebakken ei was niet goed gebakken en heeft de pizzabodem bedroven , helaas deze keer een dikke onvoldoende

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Versuithetnoorden

Beste Slopsema. Hartelijk dank voor uw bericht op versuithetnoorden.nl. Wij vinden uw positieve reactie op de tegemoetkoming voor uw volgende bestelling erg fijn, veel dank!

Van Veelen
27 juni 2021

We bestellen altijd graag bij vers uit het noorden! Alles lekker, vers, veel keuze voor t hele gezin en vooral snel bezorgd! Vandaag met EK wedstrijd ook besteld, kregen er zelfs een heerlijk flesje wijn bij! Elke keer weer genieten van een heerlijke maaltijd in je eigen huis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Buursema
27 juni 2021

Was weer lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kor
27 juni 2021

Zoals gewoonlijk, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Benes-Visser
27 juni 2021
Christel
27 juni 2021

Zoals altijd weer een lekkere maaltijd

Zwaving
27 juni 2021

Het was geweldig! Vers, goes verzorgd én lekker!

Antje
26 juni 2021

Was weer heerlijk

Postema
26 juni 2021
jaap van der Velde
26 juni 2021

voor het eerst besteld, erg tevreden over de site vervolgens de bezorging en ook erg lekker. Helemaal goed, gaan we zeker vaker doen.

Sabrina Rijkers
26 juni 2021

Het was heerlijk!

Mariska
25 juni 2021
Elise
23 juni 2021

De portie patat van het kindermenu is echt enorm, dat zou best wat kleiner mogen en dan misschien ook wat goedkoper. Bezorging was supersnel en alles was nog warm, top

Bert Wolf
22 juni 2021

was weer heerlijk en op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Huisma
21 juni 2021

Versuithetnoorden een paar maanden ontdekt, echt super! Kwaliteit, smaak en fijn contact. Een aanrader voor al je lunch en catering. Tip is de heerlijk sate en de rijk belegde broodjes

Petra
21 juni 2021

Pizza was wel erg lekker, maar zo vet. De doos was doorweekt met vet/olie. Zelfs de bak waar de bestelling in zat was hier vol mee. De bezorger schrok er ook van. Ik weet dat spek en salami vettig zijn, maar dit was echt veel ;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Takelien Zwerwer
20 juni 2021

Er moet altijd iets te verbeteren zijn al zou ik niet zo goed weten wat vandaar de 4 sterren i.p.v. 5 🙈

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Antje
20 juni 2021

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N.Straatman
20 juni 2021

Zoals altijd genoten van het voortreffelijke eten. Helaas ontbraken deze keer echter de heerlijke stoofpeertjes !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tiemen Baar
20 juni 2021

Top bezorger uit Grijpskerk.

M.
19 juni 2021

Heerlijk !!! Super snel bezorgd . Verse producten en grote porties .

Geertsema
19 juni 2021

👍👍👍👍👍

Verrips
19 juni 2021

Voor de laatste 2 keer dat we besteld hebben: We zijn veel beter gewend. Frietjes erg slap/taai, hamburger broodje droog. Geen mentos-jes meer. Niet meer voor herhaling. Terwijl we echt wel fan waren

A.P. Stroobach
18 juni 2021

Zoals altijd vriendelijke bezorging en heerlijk eten! 👍🏻

Jan
18 juni 2021
Sylvia
18 juni 2021

Heerlijk gegeten

Marga
18 juni 2021

Heerlijke spareribs en ook de kip met romige kerriesaus, super en snelle bezorging

Sjon Visscher
17 juni 2021

Voor het eerst de pizza's besteld en is zeer in de smaak gevallen je kan zien dat het een eigen gemaakte bodem rijkelijk belegd kortom voor herhaling

Antje
16 juni 2021

Nadat er wat fout was gegaan met de bestelling is het goed opgelost 👍

Anouk
15 juni 2021

Het eten was heerlijk en super snel bezorgt! Zeker een aanrader!!

Antje
13 juni 2021

Was weer uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bert Zuiderveld
13 juni 2021

Gehaktbal en frites waren prima maar de varkenssate was aan de droge en taaie kant

dirk
13 juni 2021

keurig geregeld, lekker eten

Carla Verwoert
12 juni 2021

Het eten was bijna koud

Arie Meijerman
12 juni 2021

Het was keurig op tijd en het eten was uitstekend!

A. Dijkstra
11 juni 2021

Snelle levering. Goede smaak. Goed op temperatuur.

Ali
11 juni 2021

Lekker eten vond stukken saté te groot

Bert Wolf
11 juni 2021

Pizza, stoofpootje en toetje waren heerlijk en zoals gewoonlijk op tijd.

Bert Wolf
11 juni 2021

Weer super op tijd en heerlijk gegeten!

G van Dijk
11 juni 2021

Pindasaus verpakking kapot in bezorgtas

Anton Stroobach
10 juni 2021

Zoals altijd vriendelijke bezorging en heerlijk eten! 👍🏻👌🏻

Stagge
8 juni 2021

Het was lekker en warm genoeg en de porties waren ook genoeg in één woord super

Frans
8 juni 2021

Service en kwaliteit is uitstekend alleen de varkenssathe mocht wel wat kleinere stukken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mosselaar
7 juni 2021
A. Dijkstra
7 juni 2021
Harbert Jongsma
7 juni 2021

Het smaakt altijd goed bij jullie en de bezorging is ook helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lammert Kamstra
7 juni 2021

Heerlijk gegeten! Alles prima voor elkaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E
6 juni 2021
Jan Bruinink
6 juni 2021

Het eten was heerlijk. Het vlees (stoofpotje) heerlijk mals. De aspergesoep vol met aspergestukjes en lekker romig. Het ijs prima. De prijs was ook goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N.Straatman
6 juni 2021
j
6 juni 2021

heerlijk eten en snel bezorgd

Ineke Punte
6 juni 2021

Heerlijke pizza's , niks plakje ham erop....gewoon slordig belegd met royale plakken beenham en anders lekker spul....plus een supergekoelde rosé. Ik hou ervan op een zondagmiddag!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eric
6 juni 2021
A Bolhuis
6 juni 2021
De Vries
5 juni 2021

De soep was lauw.

Reactie van Versuithetnoorden

Jeetje, nou daar balen wij ook van. We zoeken uit hoe dat heeft kunnen gebeuren en laten het u morgen persoonlijk weten :-(

Tiemen Baar
5 juni 2021

Kwaliteit eten door familie zeer goed beoordeeld en bezorgen volgens afgesproken tijd geweldig ga zo door

Hans
5 juni 2021

Zowel het eten als de bezorging prima. Bij deze wens ik Jenze een voorspoedig herstel.

Erik
5 juni 2021

Smaakvol, op tijd bezorgd, varkenshaassate was meer dan genoeg

Julie Sheehan
5 juni 2021
Antje
5 juni 2021

Was weer heerlijk

Fre Oosterhof
4 juni 2021
Hillie Kruise
4 juni 2021

Super service

job huberts
4 juni 2021
Elly
4 juni 2021

Eten was heerlijk. Hoeveelheid mag wel wat minder.

Saskia Steenbergen
3 juni 2021

Weer erg lekker gegeten, snelle en goede service. Een cadeautje voor m’n dochter omdat ze jarig was, top!

Herbi4
3 juni 2021

Heerlijk lekker pasta picante en ook echt picante, eindelijk een restaurant die meedenkt met de vegetariër, chapeau!

Karel Gaasendam
1 juni 2021

Keurig op tijd, netjes verpakt en bovenal heerlijk eten

Dijkslag
30 mei 2021

Snelle en correcte levering. Heerlijk gegeten. Goede prijs- kwaliteitverhouding. Volgende keer hopen we weer op jullie terras te eten! Vr gr.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janet
30 mei 2021

Was heerlijk en snelle levering In een woord toppy

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dea Scholtens
30 mei 2021

Evenals de vorige keer ook nu weer TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N.Straatman
30 mei 2021
Nico en Jannie.
30 mei 2021

Helemaal tevreden.

Antje Pinkster
30 mei 2021

Het stoofpotje was weer overheerlijk en heel volt bezorgd!

Jolanda
30 mei 2021
A. N
30 mei 2021

Al vaker besteld en eigenlijk altijd heerlijk gegeten tot gisteren... saté was echt droog en de patat was bleek en niet goed gebakken. De kinderen hadden een aantal rauwe patatjes in hun bakjes zitten... Jammer..

Antje
29 mei 2021

Eas weer uitstekend

Foppe de Haan
29 mei 2021

It wie geweldig!!

Anton Stroobach
28 mei 2021

Netjes op tijd vriendelijke bezorger en heerlijk eten!

Jan
28 mei 2021
saaksum
28 mei 2021

super snel en zo als áltijd erg lekker

Ate
27 mei 2021

Dit keer afgehaald, ook weer prima geregeld. Bestelling was al klaar en werd warm gehouden in de welbekende box. Stoofpotje is echt een aanrader!