Beoordelingen van Versuithetnoorden Aduard

Recente recensies van Versuithetnoorden Aduard

5 sterren na 453 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker. Stoofpotje en wildstoof gegeten. Die gevulde perzik en de stoofperen zijn een heerlijk aanvulling.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit, super Bezorging prima! Aanrader

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer perfect

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging door vriendelijke jongeman. De maaltijd was prima verzorgd zoals we ook in het restaurant gewend zijn. Heerlijk en gemakkelijk !

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mooi op de gevraagde tijd bezorgd. ook de temperatuur van het eten was nog goed. Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als je een gewenste tijd kunt aangeven, is het gewenst die tijd aan te houden. Het eten werd een half uur eerder bezorgd dan aangegeven, er was een reden om het op 'onze' tijd te laten bezorgen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de gebakken aardappeltjes waren ontzettend vet, de pizza was scheef gehouden en lag dubbel,zag d'r niet meer smakelijk uit lag een stuk dubbel geklapt..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima op temperatuur. Het menu met de gamba's was wel heel karig naar verhouding tot de prijs. De rest was ruim voldoende en de smaak prima. De tijd tussen bestellen en bezorgen was super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch, heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was allemaal goed warm wat warm moest zijn

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top voor elkaar en op tijd Heerlijk gegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk aduarder stoofpot gehad! Echt een aanrader! De spareribs zijn ook erg lekker. Supersnel bezorgd, ideaal! Toppers!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit helemaal oké en z.s.m. was inderdaad z.s.m.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen enkel negatieve op of aanmerking. Alles was perfect

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was in één woord, heerlijk!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, zoals altijd

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten , alweer. Maar nog steeds problemen met het on-line bestelprogramma

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren heerlijk. Verse ingrediënten. Ze hadden (gelukkig) een dunne bodem. De ei op de pizza Carbonara Speciale vonden we eerst vreemd. Dus bestellen. Bleek heel erg lekker op deze pizza. Tip: mogelijkheid voor aanmaken account, zodat bepaalde gegevens niet opnieuw ingevuld hoeven te worden.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was makkelijk te doen, en was zelfs 10 minuten eerder dan ik gevraagd had. Dat was super! Het stoofpotje was heerlijk, weet alleen niet zeker welke wij nu hebben gegeten, ik had de lamsstoofpot besteld, maar wij kregen de groenten erbij? van het runderstoofpotje? Halve perzik met rode compote. Gezien ons KHA eten op het moment, had ik me verheugd op de groenten die op de foto bij het lamspotje stonden. Dat was dus wel een minpuntje, helaas...we hebben lekker gegeten maar onze groentenbehoeften nu niet gehad. Maar het stoofpotje was heerlijk!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks half uurtje later dan besteld, heerlijk gegeten.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We reden uit Amsterdam,en zeiden tegen elkaar,zullen we eten bestellen bij Vers uit het Noorden, want we weten dat het daar alles van top kwaliteit is, en ja hoor, na thuiskomst, werd het eten binnen 20 minuten bij ons thuis bezorgd, echt lekker en top service!!!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal prima!!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, nog heel goed warm en precies op afgesproken tijd

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kreeg om 17:25 bericht dat het eten onderweg was. Om 18:00 werd het bezorgt, met als gevolg dat het eten lauw was. Smaak was goed. De gevulde perzik miste helaas ook. Doordat het lauw bezorgt werd, was het halverwege de maaltijd koud. Beetje teleurstellend helaas. Als het het was bezorgt was het waarschijnlijk veel lekkerder.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De hele bestelling was heerlijk, in het bij zonder het wildstoofpotje maar ook de gebakken aardappeltje waren overheerlijk. Ook de salade was bijzonder lekker. Bestelling werd keurig op tijd bezorgd. We hebben besloten om binnenkort opnieuw een menu te bestellen en ook anderen te adviseren om een menu te bestellen bij vers uit het noorden.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vega rode bonen schotel..erg lekker, smaak perfect! Het is jammer genoeg te weinig om vol van te zitten. ..verder echt een aanrader om te bestellen, heerlijk eten!

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede bezorging. Eten was heerlijk en warm. Grootte van de porties was voldoende.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en heerlijk eten!

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker eten, nog warm en heel vriendelijke bezorger.

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, op tijd en op temperatuur bezorgd, met goed bijpassende wijn.

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo als altijd was het weer heerlijk. Voldoende .en lekker warm. Tot de volgende ronde Oja mijn complimenten aan Michel. Herre. jefry de koks

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgt en eten smaakte prima. Alles was prima verzorgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service. Het eten was lekker warm en het was heerlijk!! Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk , zoals we gewend zijn van versuithetnoorden , en deze keer werd er zelfs een kaarsje meegeleverd , kortom geweld weer !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten ruim voldoende en prima op tijd bezorgd zeker nog een keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer Heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer om van te smullen. Heerlijk gegeten. Bijzonder was ook de extra verrassing: een zakje pepernoten en een waxinelichtje. Werd enorm gewaardeerd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en super goede en snelle service. We hadden spareribs, varkensmedailons en de saté, allen goed van smaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was goed.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima tijd voor de bezorging Eten was nog lekker warm Kwaliteit prima

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was heerlijk, maar erg veel

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten. het eten was een kwartiertje eerder dan verwacht maar dat was geen probleem. helaas misten de spareribs maar na een telefoontje werden die alsnog gebracht. Het eten was goed warm en de frietjes lekker krokant. voor herhaling vatbaar

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza, rijkgevuld met verse champignons en lekker vlees

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk eten. Leuk gemaakt met kaarsje erbij en superwarm nog. Thuis uit eten gevoel!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, we hebben enorm genoten. Het hoofdgerecht bleef ook goed warm, was goed verpakt.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bijgerechten waren helaas niet geleverd bij de saté. Verder weer prima.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!! Super lekker gegeten, genoeg en ook nog lekker warm. Voor herhaling vatbaar. En eindelijk een bedrijf die ook bij ons bezorgt.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was uitstekend

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was erg goed. De bezorging was ook uitstekend.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd, prettige bezorger. Eten goed verpakt en op temperatuur . Bijzonder heerlijk gegeten. Gaan we zeker herhalen.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, maar jammer dat het 20 minuten te vroeg werd bezorgd. Hierdoor was nog niet iedereen aanwezig.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, veel keuze. De patat was wat minder van smaak maar de al met al heerlijk.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijk, mooi op tijd en lekker op temperatuur.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd op de gewenste tijd bezorgd en was erg netjes verpakt. We hebben erg genoten van onze maaltijd! Het was erg lekker en we gaan zeker nog eens bij jullie bestellen. Met vriendelijke groet, een tevreden klant.

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer voortreffelijk.

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten. En zijn blij dat het eten zo warm bij ons arriveert. Hopelijk kan het snel weer bij jullie in het restaurant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel klaar en erg lekker.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heerlijk gegeten. Ook goed nagedacht over de doos met de opzetstukjes voor de deksel. Ze doen nu dienst als tafeltjes in het poppenhuis 😀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig. Het eten was weer heerlijk. Persoonlijk vind ik jammer dat de peertjes een onechte peer kleur heeft en smaakt naar zuurstok met kaneel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

patatjes krokant en warm, schnitzel lekker, sate ook heerlijk. Jammer van de rode kool...met veel kaneel aangemaakt, dit vinden we echt niet lekker en is dan ook blijven staan. Spareribs waren lekker, maar jammer van de losse stukjes bot aan de uiteinden van het vlees, niet fijn uitgebeend. Snelle bezorging, kwaliteit patat dus super en een paar punten ter verbetering

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd. Deze keer was alles iets minder af dan de vorige keer. Een salade zonder saus en een met bij het gehaktbal menu. En de gehakt bal was heel erg gekruid, je proefde geen gehakt. De vorig keer was de kwaliteit stukken beter. Toch geen spijt van mijn aankoop, we bestellen rustig weer. Allen voor mij geen gehaktbal meer. Succes verder!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd even voor de aangegeven tijd bezorgd, was goed warm en we hebben heerlijk gegeten, gaan we zeker vaker doen! Dik in orde-)

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren wel goed maar we vonden ze wel erg vet. De doos was nat van het vet maar verder wel lekkere pizza.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere mosterd soep. Genoten van mijn lunch die ik hier heb afgehaald. Gaan wij zeker vaker doen.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was iets minder krokant dan de vorige keren. Ook was de pizza niet echt warm. Het stoofpotje was weer overheerlijk.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Eten werd op tijd bezorgd en was nog warm!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten perfect, bezorging op tijd en een prima prijs. Gaan we vaker doen!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, nog erg heet qua temperatuur, netjes verpakt, ruime porties, vriendelijke bezorger kortom TOP

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten voor een hele schappelijke prijs. Al meerdere keren gebruik van gemaakt. Wordt lekker warm aangeleverd, royale porties. Helemaal goed

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoonweg TOP. Zeker voor een bezorgmaaltijd, alles super van smaak, de soep, het hoofdmenu en lekker ijs. En ook nog prima op de afgesproken tijd bezorgd.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, een wildstoofpotje om te zuigen zo mals het vlees.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de verpakking zou u kunnen aangeven wat er in welke bak zit. Wij hadden beiden een verschillende stoofpot. Deze hebben we overigens verdeeld en smaakte allebei goed.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb geen verbeterpunten al een paar keer bestel goed verpakt en een normale prijs en de kwaliteit is goed.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten voor een prima prijs. Veel extra's die het het even wat beter maken

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza en salade super snel geleverd. Top ga zo door.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en mooi op tijd geleverd! Voor de eerste keer bij jullie besteld maar zeker niet de laatste keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, en vooral warm als je het bezorgd krijgt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling helaas 40 min. te laat bezorgd, daardoor lauwe en dus taaie frieten, en ook de rest van de maaltijd was niet lekker warm. Dus deze keer waren we niet erg tevreden. Hopen volgende keer beter!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was allemaal heerlijk. We hebben genoten. Royale porties. Goed verpakt en op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was zeer slof niet lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze tweede bestelling was weer goed verzorgd en smakelijk. Bezorging was ook top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

peer werd perzik... wel erg veel frietjes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke maaltijd. We hebben er van genoten, top kwaliteit voor een redelijke prijs!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur later dan gewenst, maar het heerlijke eten maakte dat helemaal goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon zo doorgaan, alles is perfect, heerlijk eten, vriendelijk personeel, en allles is keurig netjes en schoon

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten en hartelijk dank voor de extra saus en jus die ik vroeg. Fijn dat afhalen mogelijk is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees zeer goed. Bijgerechten ook. Alleen het patat niet heel warm slap. Maar daar is de afstand ook haast te lang voor. Vlees wel op temperatuur gebleven. Zeer correcte afhandeling van de bestelling

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende maaltijden, goede bezorging. Dank je wel.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk thuis uit eten geweest en supersnelle service

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, ook de bezorging was prima, we gaan zeker vaker eten bestellen bij jullie

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Temperatuur goed,hoeveelheid goed smaak fantastisch

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service, en precies op de afgesproken tijd bezorgd

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, zag er goed uit

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker snel en goed

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima, goed van smaak en prima hoeveelheid. In eerste instantie ook vlotte levering. Wel werden de broodjes van de burgers en de extra bestelde saus vergeten. Na een belletje alsnog vlot gebracht, maar helaas geen saus. Intussen koude burgers en de saus was voor de inmiddels koude en sloffe patat niet meer nodig. We proberen het vast nog wel eens, maar dit was een ongelukkige bestelling.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk uit eten geweest in eigen huis. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was mooi op tijd en het eten was heerlijk!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden een goede keuze gemaakt Het was heerlijk en lekker warm, Salade was prima Bezorging was ook goed

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Heerlijke smaken. Het zag er goed verzorgd uit.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer perfect zoals altijd👍

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk thuis uiteten was weer heerlijk. Was iets afgekoeld zeker geen kritiek maar als opmerking

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was erg lekker en op tijd goed

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitleg van de hapjespan miste bij aflevering en op de site is ook niet veel informatie te vinden. Tip: zet een kort filmpje op de website , Verder is het een aanrader!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer heerlijke maaltijden voorgeschoteld gekregen, al blijft eten in het restaurant de voorkeur houden. Groet en sterkte in deze moeilijke tijd.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, het was nog heel warm en mooi op tijd bezorgd.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd op tijd bezorgd, was keurig verpakt, smaakte heerlijk en we hadden meer dan genoeg eten

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd en genoeg van alles. Voor herhaling vatbaar

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was prima. Maar wil toch even opmerken dat van de witte zak de onderkant eruit viel en de salade openknapte op de grond. De tas was kletsnat en scheurde toen ik hem optilde. Misschien dat jullie dat anders kunnen oplossen.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was correct & vriendelijk. Het Aduarder stoofpotje was heerlijk. Enorm van gesmuld. Alles goed 'verpakt' en zeker voldoende warm. Geen enkele wanklank. Onze dank naar de keuken.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd, maaltijd goed van smaak, netjes verzorgd, riante porties.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en een prima service.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik miste mijn verse salade

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging (in de stad), het eten was goed warm/heet. We kregen aardappels ipv de bestelde puree. Smaak was prima van de Aduarder Stoofpot, zelfs redelijk pittig te noemen.

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 min voor afgesproken tijd een telefoontje dat ze het eten net aan het inpakken waren en dat ze dus later waren. (20 min) De bezorger was vriendelijk. Het eten was super lekker. Ga zo door.

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging keurig op tijd,zowel stoofpot als sate prima. Gebakken aardappeltjes erg hard,konden bijna alles weggooien, patat in iets mindere mate,niet zoals het hoort....

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk die gehaktballen bij de lunch Makkelijk bestelt en gewoon keurig op tijd en verpakt bezorgd.

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Qua eten precies wat we hadden verwacht en wat we besteld hadden. Het werd mooi op tijd bezorgd, door een zeer vriendelijke dame. Alleen er is wel erg veel verpakkingsmateriaal en ook plastic gebruikt.

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en lekker warm geleverd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer goed verzorgd en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste van de keren dat we besteld hebben. Goed heet ook en erg smaakvol.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De aardappelen waren te hard doorbakken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toch een beetje feestelijk we waren 30 jaar getrouwd en nu maar op deze manier uit eten in je huis . Mooi dat het zo kon . De bezorging was heel goed werd even gebeld dat het iets later werd . Klasse Het eten was heerlijk .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en prima verzorgd .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling tijdig, lekker warm en smakelijk geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. En snel bezorgt. Door een vriendelijke dame.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Erg goed bevallen de bezorging aan huis. Precies op afgesproken tijd. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van de vleesgerechten was helemaal goed. De frietjes waren alleen echt niet lekker, zacht en vochtig. Het viel ook wat tegen dat er slechts 1 half stoofpeertje bij het stoofpotje zat.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd precies op de aangegeven bezorgtijd afgeleverd. Heerlijke spareribs met frietjes/gebakken aardappels. Echt het gevoel van uit eten, maar dan thuis.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas ontbraken de salade en de pindasaus maar dat mocht de kwaliteit niet drukken

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het stoofpotje, saté en ribs waren heerlijk. Het Qua kleur en smaak chemisch aandoende stoofpeertje had beter achterwege kunnen blijven.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kipsaté smaakte goed. Friet is vrijwel altijd erg klef bij jullie. Dat was ook nu het geval. Tegenvaller.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het geheel wordt door ons beoordeeld als kwalitatief goed en zeer klantvriendelijk. Voor herhaling vatbaar. Tineke Groenewold Jan de Maar

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk (net als eerdere bestellingen).

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon heerlijk👍🏽😇

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed warm, erg lekker en ruime porties. Bezorging vriendelijk en coronaproof!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zouden stoofperen bij het stoofpotje zitten, die waren niet aanwezig. De patatjes waren slot. Wel kregen we gratis twee lekkere ijsjes

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas, we waren niet erg onder de indruk. Eten was koud, de salade zat er niet bij(net als de vorige keer). Na 10 min aan de telefoon te hangen kon ik dat pas melden en twee uur later werd het pas nabezorgd. Kan gebeuren, het was druk. En we kregen als goedmaker wel een flesje wijn, heel aardig, en daarvoor bedankt.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en smaak heel goed. Ook de bezorging ging prima. Eten was nog lekker warm. Geheel zag er verzorgd uit. Zal ik vaker eens gebruik van maken.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten en precies op de afgesproken tijd bezorgd.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging: op tijd. Eten: goed warm. stoofpot en wortels. Echt heerlijk gegeten! Genieten!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellling keurig op tijd bezorgd door een vriendelijke medewerkster. Het eten was weer heerlijk zoals we van hun gewend zijn! 👍🏻

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle bezorging! En alle keren een heerlijke maaltijd met hun streekproducten!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, nog lekker warm. Snelle bezorging.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een tijd geleden niet helemaal tevreden, zoals destijds besproken bij deze bestelling dit gemeld. Als goedmaker kregen we biertjes, een fles wijn en voor ons gevoel extra grote porties! Zeer verrast! En zoals altijd weer erg lekker!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, netjes bezorgd! Gaan we zeker vaker doen!!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima kan niet beter mooi op tijd niks op aan te merken

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel goed en lekker en op tijd bezorgd

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere pizza's en snelle bezorging!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rivella ontbrak

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk runderstoofpotje!!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals gewoonlijk weer perfect. Zelfs verrast met een presentje omdat we in normale omstandigheden in Aduard hadden gegeten in verband met onze trouwdag. We komen zeker weer terug.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en het was nog goed warm!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal prima, goed eten, lekker warm en snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten maar een half stoofpeertjes bij het stoofpotje is wel erg karig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg lekkere pizza's gehad! vers en goed!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker. Jammer dat mijn man als voorgerecht een pizzabroodje met kruidenboter had besteld en aardappeltjes heeft gekregen.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was voor ons de eerste keer en is super goed bevallen. Het eten was voortreffelijk en de bezorging goed geregeld. Top!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, dank.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten vanavond, we gaan zeker nog eens wat bestellen....

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Jenze, familie en medewerkers, Het eten was fantastisch en ontzettend leuk dat het met de Ferrari werd bezorgd. We hebben genoten!! Hartelijke groet, Ria en Arie Meijerman

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was top, de bezorging was wat later dan afgesproken, maar de bezorging was wél heel netjes. Het was een goede ervaring.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wauw, wat een heerlijk diner hebben wij gehad. Zeer smaakvol en de hoeveelheid was top! Snelle bezorging en alles was nog warm! Een echte aanrader.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Super bezorgd! Bedankt!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle service, met een zeer snelle auto ;-) Heerlijk gegeten, meer dan genoeg. Complimenten voor de kok!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig! Precies op tijd en ook nog eens heerlijk eten.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op afgesoroken tijd geleverd .temperatuur goed Smaak goed heerlijk gegeten Aduarder stoofpotje . Heerlijk en voldoende .gehaktbal lekker los echt huisgemaakt .voor herhaling vatbaar

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer perfect

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Verzorgd ingepakt en thuisgebracht. Op de juiste temperatuur. Kortom een aanrader. Maken hier zelf veel gebruik van.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was heel snel bezorgd nadat wij het doorgegeven hadden. Het was de tweede keer dat we besteld hebben. Het was een hele verbetering. De friet was nu nog knapperig en warm. De zalm smaakte heerlijk maar was net niet warm genoeg. Dit geldt ook voor de saté, smaakte goed maar niet helemaal warm. De pizza was goed, rijk belegd en een knapperige bodem. We vinden het heel goed dat alles in dozen is verpakt en amper in plastic.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De groene kruiden op de kippedij saté had beetje de overhand qua smaak. Eraf halen ging moeizaam, voor de rest niks op aan te merken en heeft goed gesmaakt.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer uitstekend

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, precies op de gewenste tijd bezorgd door een zeer vriendelijke jongedame. Zeker voor herhaling vatbaar!!

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en kwalitatief eten! Prima bezorging!

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grotendeels tevreden. Lekker eten. Sparibs kon beter gekruid worden.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanrader! Wij vonden de stoofpotjes erg lekker. Bezorging was ook heel vriendelijk en netjes. Wij gaan hier vaker bestellen.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, idee om de spare ribs wat meer te marineren? Oosters,zoet,pittig. Ze zijn nu te neutraal. Vlees zelf is overigens wel heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's. Mooi op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk. Helaas was de onderste doos, waar volgens ons de salades in hadden mogen zitten, leeg. Die waren waarschijnlijk vergeten.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super dank je wel !

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s Snelle bezorging

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was bijna half uur later dan afgesproken tijd en een bakje van de salade was blijkbaar gevallen en was helemaal uit het salade bakje en door gehusseld . Jammer we waren altijd zeer tevreden

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dik tevreden.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gehaktbal! En snel thuisbezorgd

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke, smaakvolle Aduarder stoof gegeten. Mals vlees, mooie smaken... Perfecte bezorging. Alles goed warm aangeleverd wat warm moet zijn. Lekkere salade met prima dressing. Een stoofpeertje erbij om te zuigen... Kortom... dit lust ik zeker weten nog wel een keer. O ja, mijn man was zeer te spreken over zijn gehaktbal en de gebakken aardappeltjes.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stoofpotje heerlijk en voldoende groenten en vlees. Had daarbij ook nog een broodje besteld met kruidenboter, maar die zat helaas niet bij de bestelling. Kan ik die kosten retour krijgen?

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten,snelle levering ,dik tevreden

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aalbes was goed!

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer Top hebben er weer van genoten!!!! Bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke stoofpot, goed warm en keurig op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Stoofpotje met heerlijk zacht vlees. Lekker gekruid niet te slap niet te scherp. Precies goed. De stoofpeer heerlijk fris van smaak. En stipt volgens afspraak thuisbezorgd. Kortom we gaan zeker binnenkort iets anders van de kaart proberen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vlees! Frietjes zijn te koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Sate was lekker mals. De pizza salami perfect. De maaltijden opgehaald, op afgesproken tijd klaar. Ik raad het aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

geweldig. alles van het bestellen tot het bezorgen en het eten perfect

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals gewoonlijk heerlijk. Helaas heb ik over de overige dingen wat mindere puntjes gemerkt. Via jullie website heb ik aangegeven dat ik contact zou betalen, en heb 20 euro geselecteerd. Het totaalbedrag van mijn bestelling was 15,75 euro. De bezorger ging ervan uit dat het 20 euro totaal was. Dit was hem verteld door de keuken. (Dat kan gebeuren) Hierdoor had hij geen kleingeld met zich mee, en stonden we daar maar. Uiteindelijk heb ik gezegd dat hij de 20 euro mag houden, zolang hij 1,25 fooi voor zichzelf houdt. De communicatie was dus niet optimaal, en door deze situatie werd ik uiteindelijk een beetje geforceerd om de 20 euro te betalen, want ik laat natuurlijk niet de bezorger helemaal heen en weer rijden voor 3 euro. (Ik weet dat ik ook ervoor kon kiezen om wel dit recht te laten zetten, en dat dit mijn keuze was!) Uiteindelijk maakt die paar euro helemaal niks uit, het gaat meer om de manier waarop dit tot stand is gekomen. Al met al is dit natuurlijk iets

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles heel smakelijk en warm. En keurig op tijd bezorgd, top!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, alles goed op tempratuur

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Op tijd bezorgd en lekker warm.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardappeltjes en patat waren lauw

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd op tijd en coronaproef door de vriendelijke bezorger afgeleverd en was ook deze keer van zeer goede kwaliteit. Zeker een aanrader die voor herhaling vatbaar is.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch dat jullie bezorgen! Heerlijke maaltijden en super vriendelijk personeel. Stoofpotje is zeker een aanrader. Helaas hebben we afgelopen twee keer geen stoofpeertje erbij gekregen...

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stoofpotje met stoofpeer besteld. Was erg lekker maar je krijgt er maar een half stoofpeertje bij wat wel karig is. Daarom toch een ster aftrek. Voor de rest was het erg lekker.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

2 heerlijke maaltijden. De gehaktbal is uit de kunst. De sate ook voortreffelijk. Volgende keer weer👍👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top!! Zeer tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, alles kwam ook goed warm aan. Heerlijke friet en goede hamburgers. Voor herhaling vatbaar!

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, alleen helaas wat lauwwarm. Als tip; misschien een idee om aan te kunnen geven of het een jongen of meisje betreft bij de kindermenu’s met surprise. Dochter was een beetje teleurgesteld vanwege de tractor.😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk besteld, snel en warm geleverd en heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer heel lekker thuis uit eten geweest. En nu met spaarpunten . Is dat nieuw ?

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Op tijd, goed verzorgd en lekker.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en de bestelling kwam precies op het tijdstip dat we hadden aangegeven. Hier gaan we vaker bestellen!

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was de derde keer dat we een stoofpotje hadden gekozen ,we vonden het deze keer erg pittig ,en hebben het niet opgegeten. Vorige keren was het veel beter De gehaktbal was ook erg pittig het leek er op dat er veel te veel kruiden is gebruik (misschien dubbele hoeveelheid 😊)

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het geheel was prima verzorgd

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

minpunt is dat ik 17.20 had aangegeven als bezorgtijd en er om 16.50 al bezorgd is. Het zat goed ingepakt en bleef daardoor warm. Maar met zo’n verschil in tijd had het ook gekund dat ik nog niet thuis geweest was bijv. Gehaktbal was wat zout maar verder heerlijk gegeten!

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer geweldig ! !

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer perfect

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Positief verrast. Op tijd bezorgd en goed van temperatuur. Prima verpakt en bovendien was het heerlijk van smaak.

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke producten en snelle bezorging. Goed, gevarieerd aanbod ook en je kan proeven dat het ambachtelijk is bereid. Prijs/kwaliteit dikke prima. Alleen de gehaktbal was wat stroef qua textuur en komt daardoor droog over. Ook echt iets te veel nootmuskaat in de kruidenmix. Maar ik zal hier zeker vaker bestellen.

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was wederom heerlijk. Aanbevelenswaardig. Bedankt.

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jongens, Alles was ontzettend lekker. Ik kwam jullie website per ongeluk tegen via Google en kon in eerste instantie niet geloven dat jullie ook in Groningen bezorgden. Heb daarom zelfs met jullie gebeld om dit te bevestigen voor de zekerheid. Advies: maak meer reclame. Gerichte ads via Facebook om maar wat te noemen. Ik heb jullie website nu doorgegeven in ons vriendenkring, aangezien iedereen zat is van de standaard fast food van Thuisbezorgd. Voel je vrij om me te benaderen hierover. Hoe dan ook, we hebben heerlijk genoten. Dank jullie wel! Alex

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Frietjes , Veel te vet ,hard en te donker.

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was krokant vet. Vlammetjes waren ook net te soppig van het vet. Hamburger was niet bijzonder en de salade viel ook tegen. En tot slot was de bezorger haastiger en onpersoonlijker dan normaal.

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten was goed bereid Stoofvlees en pizza allebei een 10

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging Maar de pizza had wat langer in de oven gemoeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk ! En telefonisch op de hoogte gebracht dat de bezorging iets verlaat was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging van heerlijk eten. Erg goede pizza's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord; heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Goede en snelle service. Het ‘vergeten’ ijs werd snel nageleverd.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had de stoofschotel besteld. Persoonlijk dus niet mijn ding. Vond het vrij smakeloos. Jammer. 2 sausjes zaten in 1 klein bakje. Ik had dit liever apart van elkaar gehad en miss portie iets meer

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, super snel bezorgt!

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, maar het zou wel warmer mogen zijn bij bezorging. Vooral de aardappels en groente waren lauw. Op de website staat bezorgtijd 30 minuten, maar bij bestelling bleek dit 50 minuten te zijn.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond het niet warm genoeg , het stoofpotje was wel heerlijk

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke stoofvlees, grote portie, super geprijsd!

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we waren heel tevreden, heerlijk gegeten, mooi op tijd. Gaan we vast weer een keer doen.

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was mooi op tijd. Precies op zoals agesproken, werd het eten perfect en nog erg warm geleverd. Het eten was erg lekker en ruime porties. We hebben erg genoten.

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en snel bezorgt!

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwartier te laat, patat slap Bij pizza bestelling steeds een kwartier te vroeg bezorgd en ook niet superwarm.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooie overzichtelijke site om te bestellen. Ok mooie producten die geleverd zijn. Ik vond de bezorging wel lang duren.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de bezorging aan de late kant met als gevolg wat slappe friet. Daarnaast ontbrak er een bakje salade, die natuurlijk wel betaald was. De broccoli was heel lekker, maar ik vond de portie wel heel magertjes voor €2,50.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeerlijk!

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer voortreffelijk Alleen heb ik voor de tweede keer klachten over de bezorging, het was niet compleet. De sla op de pizza ontbrak en de kruidenboter bij de broodjes Na telefonisch contact is de kruidenboter gebracht met nieuwe broodjes. Dat is dan wel een goede service!

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfect geregeld en lekker eten

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een verrassing. Een heerlijke warme stoofpot en een prima pizza. Dit gaan we vaker doen!

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde lang door drukte, liever dat melden dan wachten zonder te weten hoe lang. Het was warm maar niet heet. Vorige keren was dit beter.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen hier vaker en zijn altijd tevreden. De laatste keer was dit echter anders. Het eten was laat, patat was slap en de raukostsalade heeft de chef vergeten :(

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden het eten besteld on 17.45uur Maar het was er om 17.15 uur al beetje aan de vroege kant voor de rest goed verzorgd.

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten (Aduarder stoofpotje) vriendelijke bezorgster, en precies bezorgd op het afgesproken tijdstip, voor herhaling vatbaar.

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk genoten van verrukkelijk stoofpotje!

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote porties Snelle levering

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, prijs - kwaliteit heel netjes. stipte bezorging, goed warm allemaal

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was snel, zelf als binnen 25 minuten. Het eten was heerlijk. Mijn vrouw had de varkensmedaillons en ik de spareribs. Mals en heerlijk! Echt een aanrader. De aardappeltjes en patat waren heerlijk gemaakt en ook op prima temperatuur.... De salade met zalm was ook erg lekker.... Deze manier van bestellen komt zeker nog een aantal keren voor de komende tijd.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed! Niet veranderen

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wederom was het weer heerlijk netjes op tijd bezorgd geen klachten

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en perfect op tijd

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maaltijd Lekker van smaak en goed op temperatuur!

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren een bestelling gedaan van een pizza, pizzabroodjes met kruidenboter, de barbeque special burger met friet en vers fruit met slagroom. Na aankomst van de bestelling bleek dat het enige waar niks mis mee was de pizza was. Gebeld en aangegeven dat we de slagroom, kruidenboter, friet en burgers niet hadden ontvangen. Dit zou zo snel mogelijk nabezorgd worden. Niet veel later kwam de bezorger en werden er excuses gemaakt. Echter toen we de doos uitpakten zat er geen slagroom bij en ontbrak de kruidenboter ook nog steeds. De friet die we hadden ontvangen was hartstikke slap en sommige stukken waren nog niet eens helemaal gaar, waarschijnlijk omdat de bestelling zo snel werd nageleverd. Gelukkig zaten de burgers er wel bij dus ik kon ook eindelijk iets eten. Omdat we na al dat wachten al erge trek hadden en dus niet nog meer wilden wachten is mijn partner maar snel naar de supermarkt gegaan om alles aan te vullen dus hebben we er toch nog wat van gemaakt, maar ontzettend ve

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, eten was er snel. Vriendelijk bezorgd. Alles top!

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima in orde, goede temperatuur de spullen die gebruikt worden ook. Bodem van de pizza is redelijk goed maar niet echt goed, wel alles wat er op ligt of bij geleverd wordt ! tot de volgende keer Bedankt Dick

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer voortreffelijk hebben weer genoten ook bezorging was weer top!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren heerlijk. Voor herhaling vatbaar. Ook top het telefoontje dat bestelling wat later kwam.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We misten de saus van de mexicaanse bonenschotel, stond nl wel op het plaatje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten lekkere grote pizza met een lekkere krokante bodem

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging mooi op tijd, echter niet volledig. Salade + knoflook vergeten, werden nabezorgd, maar toen waren de mosselen al bijna op. Mosselen prima van smaak, konden wat warmer qua temperatuur. Salade ook lekker. Gebakken aardappeltjes zou ik niemand aanraden, lauw en heeeel vet! Het bijgeleverde papieren tasje bevatte slechts een foldertje en, wat bij eerdere bestelling wel meegeleverd was, servetten, zaten er dit keer ook niet bij. Nou, een leuk begin vd maandag hè, maar vind het wel eerlijk om het jullie mee te delen. Vr.grt Cees Brugman

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk thuis uit eten geweest, super service! Echt een aanrader

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren weer geweldig lekker.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten !

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 20 minuten bezorgd na bestelling online! Lekker genoten van het eten. Kipsate was lekker zacht en mals, sate saus was lekker, maar kon beter. Spareribs was lekker! Goede smaak en lekker mals. Bijgerecht was goed voorbereid en verpakt.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer uitstekend

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden een hapjes pan besteld. En dat was echt fantastisch. De persoon die hem bezorgde was erg vriendelijk en heeft hem tot in de keuken gebracht en heeft alles uitgelegd. De hapjes waren heerlijk. Lekker gekruid en heerlijk mals. Dit gaan wij zeker vaker doen met een verjaardag. Een absolute aanrader.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook voor een lekkere snack een aanrader! Besteld en heel snel bezorgd. Lekker eten.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was perfect op temperatuur en hele leuke bloemen in de salade

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

- Bezorger kon het huis niet vinden! - tasje met ijs, ijs zat door het tasje heen! Heel vies! - kruidenboter vergeten (na bellen we nabezorgd) - saté saus dun/waterig

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend eten voor een mooie prijs. We hadden de stoofpot en de saté. Die waren erg lekker en de hoeveelheid was precies goed. Bij het kindermenu zat een leuk presentje. Waar onze dochter heel blij mee was. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. En de bezorging was ook keurig op tijd.

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel de kwaliteit als de bezorging was perfect. Een aanrader voor iedereen die een dagje niet zelf wil koken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging en heerlijk gegeten. Helemaal top!

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste spareribs die ik ooit heb gehad, voortreffelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk eten gehad! Lekker eten en goede service. Het is net of je uit eten bent maar dan thuis. Wij gaan hier vaker eten bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor 2 bakjes ijs a 4,00 euro pp 1 bol iks met 1 raar toefje slagroom?!?

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit: frikandel speciaal zaten geen uitjes bij. Bezorging was een half uur te vroeg en het pinapparaat was vergeten waardoor de bezorger nog een keer langs moest komen. Gelukkig was ik voor zessen thuis, anders was hij voor de dichte deur gekomen. Verder weer prima in orde hoor!

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Site is goed opgezet, bestellen gaat makkelijk. Bezorging was goed en mooi op tijd. Eten was van goede kwaliteit. Enige nadeel was croutons in de mosterdsoep. Die waren niet zo lekker meer na bezorging. Verder super service en eten.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker genoten van de spare-ribs, doekje, pepermunt, tandenstoker, net als uit eten maar dan thuis. en vooral lekker heet

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer uitstekend

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

volgens mijn man was dit geen 750 gr spareribs, de andere keren wel....

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker eten. Met zorg ingepakt en zeer snel geleverd. Wij bestellen hier regelmatig.

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim op tijd bezorgd, goed op temperatuur, goed en smakelijk toebereid. Heerlijk en voor herhaling vatbaar!

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker verse topping op de pizza. Snelle bezorging en dank aan de kok voor het voorsnijden vd pizza.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Snel bezorgd en de pizza bodem is heel bijzonder soort van mais meel. Geen lopende band pizza boer producten. Ik ben fan! Tot snel

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Goed van temperatuur. Uitstekende bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer uitstekend en we hebben weer thuis heerlijk uit eten gedaan .goede bezorging mooi op juiste tijd toppie toppie tot de volgende keer maar weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima prijs/kwaliteit verhouding. Heerlijk stoofpotje en lekkere varkenshaas medaillons. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten dat exact op tijd werd bezorgd. Goed om te weten en te proeven dat het om eerlijk voedsel gaat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit vlees perfect, rest bbq parket geweldig goed voor herhaling vatbaar.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed , prima op tijd bezorgd , alleen dat je groente en salade moet aanvinken mag wel iets duidelijker vermeld worden. Maar zijn zeer tevreden en doen dit zeker vaker.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vinden jullie eten altijd erg lekker. Ook nu weer. Helaas ontbraken er deze keer de volgende dingen die er anders altijd wel bij zaten: Kroepoek en atjar en doekjes bij de spareribs.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze hamburgers waren nog rauw van binnen, Kip was lekker met de aardappeltjes En de pizza was matig, zat geen lekkere saus op

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de pizza was erg verbrand.

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Porties patata waren verschillend door gebakken. De ene iets meer dan de andere. Desondanks dik tevreden. netjes verpakt in mooie bakjes en gulle porties.

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was zoals gewoonlijk genoeg en heerlijk. keurig en op tijd geleverd volgens corona maatregelen. TOP!

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vonden de gehaktballen aan de zoute kant

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat hebben we heerlijk gegeten bezorging keurig op tijd en alles netjes verzorgd goed warm en lekker zeker aan te bevelen .

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker eten. Alleen de bezorging was aan de late kant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel besteld, later bezorgd ijs en sla

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HEERLIJK GEGETEN, PERFECT

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gerechten waren prima Maar we misten de bestelde salades 🥗 En in tegenstelling tot wat ons was toegezegd kwam de bestelling niet om 18.00 maar om 19.00 uur Want ons was gevraagd om dit ook bij de opmerkingen in te vullen

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Beter, veeeel beter dan de lopende band pizza boeren. Zelfgemaakte roomijs is óók verschrikkelijk lekker. Ik ga zeker vaker bestellen, eindelijk weer es wat uit de regio.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en correct thuis bezorgd.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, alles zat goed verpakt zodat het nog goed warm was. Heerlijk gegeten

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de appelmoes er niet bij zat maar de tractors een succes

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het stoofpotje was heerlijk, de patat goed knapperig. De mosselen had iets meer smaak mogen hebben en de gebakken aardappelen waren heerlijk

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden 3 hamburgers speciaal besteld. Helaas waren dit gewone hamburgers met een broodje. Voor de rest was alles dik in orde

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer goed

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was prima. Heerlijk en nog lekker warm Bezorging prima op tijd. Zelfs al iets eerder. Gaan het vast vaker doen.

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zeker een lekkere pizza met echte verse producten!

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had de aduard blauwe stoofpot, echt heerlijk. En ik was ook blij verrast door de nagelhout salade. Prijs kwaliteit verhouding was excellent.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg slof door de warmhouddoos. We bestellen wel vaker wat maar zowel de patat als de pizza waren echt niet knapperig meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben online een bestelling geplaatst en opgehaald, dat is ons zeer goed bevallen , de maaltijden waren heerlijk, dit gaan we vaker doen. Zeer tevreden.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super. De kwaliteit grandioos en de bezorging kom niet beter. Aanrader. We bestelden voor een grote groep. In zeer korte tijd werd het bezorgd en het eten was lekker warm en heerlijk. Ook is er gedacht aan een kleine attentie in de vorm van servetjes, een tandenstoker en een pepermuntje. Geweldig!

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hier kun je heerlijk eten bestellen. Het werd op de afgesproken tijd geleverd en het eten was goed warm. Heerlijk! Aanradertje dus!

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pizza was niet meer warm; kruiden saai en niet "pizza-achtig"genoeg. Ik ben trouwens geen nieuwe klant!

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pizza van maismeel , niet zo'n succes. beetje taaie bodem.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ZEER TE VREDEN BLIJF ZEKER KLANT

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer eens heel goed!,

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de gebakken aardappelen zouden wel groter mogen dit zijn wel erg kleine blokjes

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle beleefde bezorging, goed verpakt, nog warm, heerlijk vers eten, echt hele goede prijs-kwaliteit, top! Ga zeker weer bestellen!

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was eg druk waardoor het wat langer duurde alvorens de bestelling kwam. Er gingen wat mis met onze bestelling, echter werd de klacht hieromtrent keurig, adequaat en geheel naar volle tevredenheid hersteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waarschijnlijk vanwege de drukte kwam de bestelling een half uur te laat en was de kwaliteit van de pizza's niet zo als we gewend waren. We nemen jullie niets kwalijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke luxe hamburger! Bezorger was bijna 3 kwartier later, maar bood zijn excuses aan, het was erg druk. Geen probleem, maar misschien een berichtje sturen dat het later wordt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, bezorging een ster minder ivm de wachttijd, het duurde 1 uur en drie kwartier na de bestelling geplaatst te hebben, verder oké.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza’s

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk zoals we gewend zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanrader!!!!!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam op tijd, was goed op temperatuur. Porties ruim voldoende en erg lekker. Netjes geleverd met een papieren servet, verfrissingsdoekje, tandenstoker en een pepermuntje. Helemaal top!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was niet meer zo warm. Verder heerlijk en op tijd ( iets eerder dan gevraagd) bezorgd

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoi Het zag er goed uit en het smaakte goed Hartelijk dank Gini

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

had gevraagd sausen apart te doen nu zat dit wel over de varkens medaillon....we hadden 3x gebakken aardappelen, 1x was nog erg wit

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak van het eten is prima. Eten wordt heet bezorgd staat op de site. Dat is bijna onmogelijk en blijkt ook niet zo te zijn. Echter was het nu wel warm waar het de vorige bestelling echt lauw/koud was. Ook nu was er net als de vorige keer een foutje gemaakt. We hadden maar 1salade gekregen en hadden er 2 besteld. Maar we geven het zeker nog een kans en we zullen vast nog een keer bestellen omdat de smaak van het eten prima is!

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed,maar mis wel een beetje groente. Voor herhaling zeker vatbaar,!!!

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk zoals altijd

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sne lle en vriendelijke bezorging. Het eten was heerlijk ruim voldoende en prima verzorgd. Een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers goedkoop en snel geleverd herhaling waard

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling voor twee personen was super lekker,en kon ook vrijwel direkt opgehaald worden.!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat vlees in bakje satésaus en aangezien in vegetarisch ben heb ik dat dus niet gegeten

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer een gehaktbal met boontjes besteld, het was ronduit heerlijk!

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren heerlijk. Nog nooit zulke lekkere gehad. Bedankt.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

dikke PRIMA

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten heerlijj

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging exact op tijd, was echter een beetje afgekoeld, dus moest het nog even verwarmen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging ,het eten was uitstekend

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was wat later dan afgesproken. Kwaliteit was zeer goed, eten was goed warm. Enige dat miste was de Atjar bij de saté. Voor de rest heerlijk gegeten!

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk stoofpotje en gehaktbal is zeker een aanrader Snelle levering

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer perfect alleen de pizza was een beetje verbrand aan de zijkant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd & heerlijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima pizza , alleen 20 min te laat bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was bijzonder lekker! De porties waren goed. Bedankt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vlotte bezorging, maaltijd op goede temperatuur en prima kwaliteit

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na dat de bezorging één keer te laat en dus tekoud bij ons was gebracht mochten we de gehele bestelling Op een later tijdstip geheel gratis nog een keer plaatsen . Top geregeld van vers uit het noorden 👍🏻

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste pizza die we in zuidhorn kunnen krijgen. Erg smaakvol. Bezorging was snel en de pizza nog lekker heet.

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bij de Spareribs viel het vlees zo van het bot. Ook was het eten op goede temperatuur bij bezorging en de bezorging was exact op de afgesproken tijd.

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leuk om hier eens te bestellen! Saté en falafel hamburger besteld. Op tijd bezorgd! Warm en koud gescheiden van elkaar. Portie aardappels iets te grote portie. Kunnen wel 2 mensen van eten. Wat ik nog mis is dat je ergens je allergie kan opgeven. Zat paprika door de salade wat voor mij problemen geeft. Verder alles prima!

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten Prima service

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is super goed. De Kruidenboter niet Weer bij de warme doos in doen. De kruidenboter was water geworden..

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging uitstekend geregeld. Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk de stoofpot gegeten. De bezorging was op tijd en het was lekker warm. Aanrader dus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd ruim op tijd bezorgd, was goed verpakt en zag er verzorgd uit. Wij hadden de Aduarder stoofpot en de gehaktbal, met friet en salade en alles was prima. We hebben heerlijk gegeten. Van harte aanbevolen!

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Perfect op tijd en netjes verpakt. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten alleen miste wat bij de bestelling

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was voor ons de eerste keer dat we eten bestelden. We zullen het zeker vaker doen. Het bestellen via de website is eenvoudig. De bestelling is keurig afgehandeld. Het eten was van een uitstekende kwaliteit.

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten ziet er verzorgd uit als je het laat bezorgen is het goed verpakt en je hoeft niet lang te wachten als ze komen brengen en het eten smaakt goed met dank aan de kok

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is elke x weer heerlijk. Nu al 3x bij hen besteld. Alles is lekker. Sparerib mocht volgens mijn man met meer smaak/ peper of dat er bv keus is met hot of sweet. Maar het vlees was zalig viel van het bot

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was prima, had het om 18.30 uur besteld, kreeg het om 19 uur en om 19.09 uur kreeg ik een mailtje dat ze onderweg waren......dus.....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke ruim belegde pizza's. Een aanrader.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bodem was hard en zwarte randjes

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles dikke Prima!

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten👍

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor de eerste keer besteld en dit is zeker niet de laatste.. Smaakvol! Goed gevulde borden en magen!

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk maar dat is het altijd

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was weer goed. Paar opmerkingen; de stoofschotel was deze keer van mindere kwaliteit. 1/3 bestond uit taaie vetstukjes en het vlees was niet mals. Viel niet zacht uitelkaar. Spareribs waren prima maar ook anders dan bij bv de bbq schotel. Leek al met al andere kwaliteit vlees.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Soep mocht iets warmer zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg goed zeker voor herhaling vatbaar

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en goede kwaliteit

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten,er mog wel op de verpakking geschreven worden welke container wat bevat.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Portie friet voor de kinderen wat kleiner is te veel. Friet was wat aan de slappe kant.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer goed en aante bevelen

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk eten. Jammer, dat er voor het warmhouden een dik stuk aluminum folie nodig is.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk en goede kwaliteit

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Eten was heerlijk. Keurig verpakt. Top!

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en prima verzorgd. De heerlijke pizza een waardige afsluiting van het studentenleven. En de extra attentie maakte het af. De Rotterdamse tak heeft genoten. Bedankt!

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon helemaal top! Aanrader...

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gesmaakt, temperatuur goed en frietjes lekker knapperig!